So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

juhlat

Sokerittomat synttärit

Syntymäpäivä sokerittomasti oli onnistunut kokeilu! Kun haastoin itseni sokerilakkoon loppuvuodeksi, tajusin heti, että 9.12 tulee olemaan mun oma kakkupäivä! 

Ei synttäreitä ilman kakkua, joten viestiä Greensteetin Emmille & Tonylle ja ongelma oli ratkaistu! Vaikka raakakakutkin sisältävät kookossokeria, en näe sitä yhtä "pahana" kuin valkoisen sokerin mussuttamisen. 

Voisiko juhlajärjestelyjä enää helpommin hoitaakaan?

byvilma, raakakakku, greenstreet jns, joensuu, rawcake
byvilma, raakakakku, greenstreet jns, joensuu, rawcake
byvilma, raakakakku, greenstreet jns, joensuu, rawcake

Tuntuu, että onnitteluja on sadellut tänä vuonna enemän kuin ehkä vuosiin?

Hain kakun muutamaa päivää ennen juhlia pakkaseen odottelemaan ja työmatkalla pistäydyin K-marketista erimakuisia taateleita juhlapöytään. Voisiko juhlajärjestelyjä enää helpommin tai terveellisemmin hoitaakaan? Raakakakkukin on valmistettu vain puhtaista kehoa hellivistä raaka-aineista, jonka kaikki aineet ovat gluteenittomia & vegaaneja. Paljon hyviä rasvoja, pähkinöitä, marjoja & kookosta.

Vieraiksi kutsuimme mummot, ukit ja vanhempani. Veljeni puolisoineen ei tällä kertaa päässyt menoon mukaan, mutta he toimivat seuraavana päivänä lapsenlikkana, kun me mieheni kanssa suuntasimme synttäripäivälliselle.

Jännitin pari päivää ennen juhlia hieman, mitä vieraat tuumaavat tällaisesta terveysteemasta. Mutta tiesin kuitenkin jo etukäteen, että tämä Puolukka-Kinuski raakakakku on todella maukas, olinhan kesällä pääsyt valmistamaan sellaisen itsekin Greenstreetin raakakakku workshopissa Karjalaisella. Ja kyllä, kakku maistui myös vanhemmalle ikäluokalle ja taisipa kaikki vieraat santsatakin?

raakakakku, rawcake, greenstreet jns, joensuu, synttärit, sokerittomat synttärit
raakakakku, rawcake, greenstreet jns, joensuu, synttärit, sokerittomat synttärit

  En kuitenkaan tiedä, onko oloni vanhenemisesta nyt erityisen onnellinen?

Tuntuu myös, että onnitteluja on sadellut tänä vuonna enemän kuin ehkä vuosiin? En kuitenkaan tiedä, onko oloni vanhenemisesta nyt erityisen onnellinen? Toisaalta ikäkriisin selätin 25-vuotiaana ja nyt koen kaikkien mahdollisuuksien olevan elämässä enemmän auki kuin koskaan ennen. Väistämättä myös 30- vuoden rajapyykki on alkanut käydä mielessä ja se, miten sitä sitten parin vuoden päästä juhlistaisin? Musta olisi niin hienoa lähteä vaikka Lappiin ja luksusmajoittua Levin igluilla. Mutta sinne on vielä aikaa niin, että ajatus niiden juhlien suhteen saattaa muuttua monet kerrat.

Ja jos muuten kiinnostuit raakakakuista/ raakakakku workshopeista, niin voit lukea niistä lisää infoa Greenstreetin omilta sivuilta täältä. Tai mikäli haluaisit päästä maistamaan raakakakkuja vaikka heti, tai useampaa makua kerralla, on Greensteetin kakkupaloja myynnissä muun muassa Joensuun Citymarketissa, Prismassa & Kauppaneuvoksen kahvilassa Taitokorttelissa  ♡ 

Minä kiitän Emmiä ja Tonya maistuvimmasta synttärilahjasta & vieraita ihanasta illasta ♡  KIITOS!

-Vilma 28v

PS.Viime vuonna muuten julistimme vanhenemistani tällaisissa merkeissä

PPS. Greenstreettiä voi seurata myös instassa @greenstreetjns tai FBssä GreenSteet JNS. Instagramista minäkin nämä nuoret ja innokkaat yrittäjät alunperin löysin :)

* Kakku saatu blogin kautta