So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Suomalaisuutta sisustukseen |

Suomalaisuus on tämän hetken kuuma trendi sisustuksessa.  Ja ilokseni lähes kaikki uudet elementit kodissamme ovat nyt suomalaista designia.

Minulla on koko kevään kytenyt fiilis, että kotimme kaipaisi jotain uutta. Olen pyöritellyt mielessäni erilaisia vaihtoehtoja ja myynyt pois vanhoja juttuja, jotka eivät miellytä enää silmää.

Mitään suuria muutoksia kotimme ei kuitenkaan tullut kokemaan, mutta pienillä jutuilla saimme toivottua freesausta kotimme ilmeeseen. On niin hienoa, että Suomi jyrää myös sisustustuksessa ja että suomalaisilla tuotemerkeillä on tarjottavana cooleja ja aikaa kestäviä tuotteita meidän suomalaisiin koteihin ja maailmalle vietäväksi!

Mitään suuria muutoksia kotimme ei tullut kokemaan, mutta pienillä jutuilla saimme toivottua freesausta kotimme ilmeeseen.

kaverini, kaverini design, olohuone, olohuoneen sisustus, byvilma, sallakshop
kaverini, kaverini design, olohuoneensisustus, suomalaista sisustusta
byvilma, kaverini, kaverini desig, seitti-leikkuualusta
kaverini, kaverini design, olohuoneen sisustus, byvilma

Mutta mitä täällä on siis konkreettisesti tehty?

Olohuoneessa uudistin tauluhyllyjen ilmettä ja halusin aikaisempien hieman jyrkkienkin postereiden tilalle keveyttä ja pehmeyttä. Tauluhyllyltä löytyy myös yksi täysin uusi tulokas: Kaverini lta tilattu Kuusikossa- juliste. Kaverini on pieni brändi ja yritys Keski-Pohjanmaalta, jonka kaikki tuotteet ovat muotoilija Essi Peltomaan käsialaa. Kaverinin tuotteita on myös tuo kahvikuppini alla oleva ihana Seitti- leikkuualusta, jota en kylläkään taida raskia leikkuualustana käyttää, niin kiva ja sisustuksellinen elementti se on! Toimii myös vallanmainiosti kahvikupin alusena näin olohuoneessa ♡

Mutta selkeästi oma silmäni on pikkuhiljaa alkanut tykästymään kliinisyyden sijaan hieman boheemimmeista valinnoista: viltissä saa olla tupsuja, postereissa väriä tai ja myös puunsävyt ihastuttavat. 

Tauluhyllyjen ilmeen muutoksen lisäksi olohuoneestamme löytyy nyt myös yksi koivun värinen Muuto Dots, jonka ympärille kiepautin valaisimen. Valaisimen johto ei ole ihan vielä asettunut uomiinsa, mutta suoristunee siitä ajan kanssa. 

Hieman vehreyttä olohuoneeseen tuo nimipäivälahjaksi saama palmuvehka. Ajatuksissani oli väsäillä olohuoneeseemme vielä uusi pillihimmelikin, mutten ole oikeastaan enää varma sopisiko se tähän olohuoneen uuteen lookkiin?

Kaverini on pieni brändi ja yritys Keski-Pohjanmaalta, jonka kaikki tuotteet ovat muotoilija Essi Peltomaan käsialaa

kaverini, kaverini design, makuuhuone
kaverini, by vilma, makuuhuone, kaverini design
kaverini, by vilma, makuuhuone, kaverini design

Makuuhuoneessammekin uudistin sängyn yläpuolella olevan hyllyn ilmettä. Kehystin "Kukkaruukku"-kortin, joka on yksi useista  Kaverinilta tilaamistani korteista. Toin hyllylle myös olohuoneesta tutun &- merkki posterin.

Aiemmin eteisessä tylsistyttänyt tikashylly löysi uuden elämän makkaristamme ja seinäristikko sai kaverikeen Muuto Dotsin, johon on ajatuksissa ostaa samanlainen valaisin hässäkkä valkoisena kuin olohuoneessamme. 

Myös seinäristikosta löytyy Kaverini Lumpeenlehti- kortti. Postikortit ovat kyllä mainio ja edullinen tapa sisustaa. Jo muutaman vihreäsävyisen postikortin tuominen makuuhuoneeseemme oli selkeä piristysruiske koko huoneen ilmeelle! 

Käytävästämme en ottanut vielä kuvia blogiin, sillä sinne tilaamamme Ivana Helsingin matto ei ole vielä saapunut. Kunhan matto saapuu, täytyy vilauttaa teille myös uudistunutta käytäväämmme, joka tulee sointumaan muuhun asuntoon tulevaisuudessa entistä paremmin. 

Mitä tykkäät uudistuksista olohuoneessamme ja makuuhuoneessamme? 

Esimerkiksi näistä postauksista voit kurkata miltä olohuoneessamme ja makuuhuoneessamme näytti ennen muutoksia.

terkuin,

-Vilma

ps. Löydät Kaverinin tyylikkään tilin instagramista nimellä @kaverini. Essi on viime aikoina maalannut myös näyttäviä julisteita Suomen eri kaupungeista. Esimerkiksi Jyväskylä, Tampere, Oulu ja Rovaniemi ovat saaneet jo omat näyttävät julisteensa! ...ehkäpä seuraavaksi Joensuu ;)

* Kaverinin tuotteet saatu blogin kautta