So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Syksyn suunnitelmia

Joko on lupa kääntää katsetta hieman syksyyn?

Koulut alkavat ensi viikolla ja ainakin oma kalenterini alkaa täyttyä kaikella mukavalla jo syyskuuhun saakka.

Ehkäpä siis pieni kurkistus syksyn suunnitelmiin on ihan ok, unohtamatta kuitenkaan nautia tästä hetkestä ja vallitsevasta kesästä, lämmöstä sekä valosta!

Ehkäpä siis pieni kurkistus syksyn suunnitelmiin on ihan ok

by vilma, syksyn suunnitelmat
by vilma, ideal of sweden
i deal of sweden, by vilma

Meidän "syksy" alkaa oikeastaan ensi viikosta, kun mies palaa töihin ja poika suuntaa kohti kakkosluokkaa. Tätä ennen otamme kuitenkin pienen irtioton arjesta ja lähdemme Helsinkiin viettämään vuotuista "parisuhde viikonloppuamme".  Vieläkö muistat viime vuoden  reissun Tampereelle? Parisuhteelle pyhitetty viikonloppu on ollut mukava perinne, josta haluamme pitää kiinni. Yhteistä aikaa ei ole liiaksi ja välillä on kiva päästä unohtamaan muun muassa viime aikoina meitä paljon puhuttaneet kotityöt ja niiden jakaminen!

Koulujen alusta ei ole tänä vuonna taas läheskään samanlaista stressiä kuin viime vuonna. Meneehän tuo kaveri tosiaan jo kakkoselle. Uskon koulun alun menevän pitkälti omalla painollaan ja arjen siinä mielessä ajautuvan luonnostaan uriinsa. Mutta onhan se erilaista, kuin nyt. Sitten äitinäkin täytyy tormistautua kotitehtävien tarkistukseen ja tsekkailla iltaisin tulevan päivän kamoja valmiiksi aivan eri tavalla kuin pojan lomaillessa. 

Omat opintoni ovat puolestaan tänä syksynä tauolla. Tuntui vain siltä, että on aika vetää happea. Tauon jälkeen tehtävänäni olisi vielä opinnäytetyö sekä muutama kurssi. Tahtotila niiden suorittamiseen on kyllä kova ja mietin jo nyt, vaatineekohan opintojen loppuun suorittaminen tulevaisuudessa uhrauksia myös blogiin käytetyltä ajalta. Ainakin hetkellisesti se voi olla mahdollista, niin kurjalta ajatukselta kuin se tuntuukin.

Koulujen alusta ei ole tänä vuonna taas läheskään samanlaista stressiä

by vilma, syksyn suunnittelua, mai
mai, syksyn suunnittelua, by vilma
tunne elämä ihollasi, iho, mai, by vilma

Muita merkintöjä kalenterissani syksylle ovat muun muassa ystäväni paljubileet, jooga brunssi Kolilla sekä vasta varmistuneet Nosh kutsut kotonamme! Laitoin instagramin stooriin avoimen kutsun kaikille seuraajille ja se osoittautuikin käteväksi tavaksi kutsua porukkaa Nosheilemaan. Vielä kuitenkin muutama mahtuisi messiin, joten jos sinua innostaisi tulla luoksemme Nosh kutsujen merkeissä lauantaina 15.9.2019 klo 15.00 , niin laita minulle viestiä esimerkiksi facebookin tai instagramin kautta! Lupaan yrittää leipoa jotain maistuvaa tarjolle! ;)

Syksyä silmällä pitäen aloitin myös uudenlaisen Mai Skin rasvahappoöljyn nauttimisen. Öljyn tulisi helliä ihoani sisältäpäin taistellen sen kuivuutta vastaan.  Etenkin tuo porottava aurinko on ollut iholleni haaste ja iho tahtoisi kuoriutua jatkuvasti etenkin nenän alueelta. Jospa tämä tuote toisi helpotusta siihen?

Myös puhelin sonnustautui valmiiksi uutta vuodenaikaa varten ja kukkais kuoret vaihtuivat Ideal of Swedenin vaalean sinisiin marmorikuvioisiin kuoriin. Uudet kuoret tekevät puhelimestani jotenkin aivan eri tavalla arvokkaan näköisen. Huomaan muutenkin mieltyneeni viime aikoina kovin siniseen ja sen eri sävyihin. Sinistä alkaa löytyä niin omasta vaatekaapista, kotoa ja nyt verhosin jo puhelimenikin siihen!

Mutta sellaiseltapa näyttäisi alustavasti meidän syksy 2018. Huomaan, että osa minusta odottaa syksyä jo kovin. Syksyllä on aika käpertyä enemmän kotiin, poltella kynttilöitä ja fiilistellä pimeneviä iltoja ♡ 

Millaisia suunnitelmia sinulla on syksylle? Joko sinä odotat syksyä ja viltin alle käpertymistä vai saisiko tämä intiaanikesä jatkua mielestäsi ikuisesti? 

terkuin, 

Vilma

ps.Kiitos myös kaikille teille, jotka vierailitte blogissani viime viikon aikana. Haasteeni itselle postata joka päivä kannatti, sillä teitä vieraili sivuillani viime viikolla aivan ennätysmäärä! Täytyy ottaa uusiksi tällainen blogin aktiivi viikko heti, kun siihen löytyy sopiva sauma. Ehkäpä syysloma voisi olla sellainen?

*) Tuotteet saatu instagram yhteistöiden kautta