perhe

Takaisinheitto vuoteen 2012

Löysin viime viikolla sähköpostista äitini lähettämiä kuvia talvelta 2012. Vitsit miten iloiseksi näistä otoksista tulinkaan, sillä en edes muistanut niiden olemassaoloa.

Tuntuu kuin tästä ajasta olisi pieni iäisyys ja saa pinnistellä muistaakseen, mitä elementtejä noihin vuosiin mahtui. Poikani on kuvissa noin 1,5v ja muistelisin ajan hieman haastavaksi. Hän oli varsinainen tehopakkaus ja koko ajan touhuamassa jotakin.Tehokashan hän on vieläkin, mutta onneksi itsesuojeluvaisto on kehittynyt kuitenkin normaalisti :D Muistan myös, että jo pienenä tämä herra oli hyvin kiukustunut tai hyvin iloinen....ja näin myös tänä päivänä. 

Tuntuu kuin tästä ajasta olisi pieni iäisyys ja saa pinnistellä muistaakseen, mitä elementtejä noihin vuosiin mahtui

byvilma, kids, talvi
viinijärvi, taapero, talvi

Ehkä suloisinta noissa kuvissa on tuo pyöreys, kun pituus on lähes sama leveyden kanssa. Olemme kuvissa vierailulla Viinijärvellä vanhempieni luona, jossa poikani viihtyy edelleen. Sieltä myös ensi kosketukset hevosiin niin, ettei niitä ole koskaan tarvinnut pelätä. Olimme viime kesänä muutaman päivän landella ponivahteina, siitä reisussusta voit lukea lisää täältä.

shetlanninponi, lapsi, viinjärvi

Tänään meille tulee nimpparivieraita ja ajattelin lopettaa sokerittoman tammikuuni tänään. Leivoin överihyvän kinuski-vadelmakakun, jota ajattelin viipaloida lautaselleni. Tänään tuli kuitenkin sopivasti 4 viikkoa täyttä sokerittomuutta täyteen. Instagram seuraajani ovat varmaan huomanneet tilini muuttuneen pian ruokagramiksi, sen verran kuvia sokerittomista herkuista on tullut latailtua. Kiitos kaikille haasteeseen mukaan lähteneille, olette olleet urheita!

Nyt tavoitteena pitää sokerit mahdollisimman minimissään. Ja tänne blogikin puolelle koostetta sokerittomista välipaloista on tulossa ;) Olen muuten huomannut muutaman kilon tippuneen ja ihoni on aika kivassa kunnossa nyt <3 Ja vain sokerin pois jätöllä! Ensi kuusta olen meinannut haastetta, jossa jätetään punainen liha pois... mutta siitä lisää toisella kerralla ;) 

-Vilma

comments powered by Disqus