So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhelifestyle

Astetta takkuisempi viikko

Huomenta!

Tänään oli tarkoitus postailla poikani uusista verhoista, joiden väri piristää huoneen ilmettä kummasti. Tää viikko on vaan ollut jotenkin ihmeellinen ja arki on vieny mua, enkä mä arkea. Paletti on ollut jotenkin sekaisin ja verhot edelleen ryppysotkussa.

Maanantai alkoi sillä, kun 13v chihuahua rouvamme oli löytänyt pääsiäismunakätkön verhon takaa ja vedellyt sen poskeensa. Olin jo jossain vaiheessa valmis viemään koiraa lopetettavaksi, niin pahalta homma näytti...lääkehiiltä kehiin ja ihme kyllä koira toipui. Ette halua tietää miltä mm. uusi ihana olohuoneemme matto näyttää nyt...odottaa pääsyä pesulaa. Myös pesukone on laulanut mukavasti tän rumban jälkeen. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja pojalle terotettu, että jatkossa kätkisi suklaamunansa koiran ulottumattomiin. Säikähdettiin vaan niiin valtavasti!

Loppu hyvin, kaikki hyvin ja pojalle terotettu, että jatkossa kätkisi suklaamunansa koiran ulottumattomiin

byvilma, olohuone
byvilma, kissa ja poika
byvilma, paahdettu pellava

Haluun uskoo et näitä takkuisempia viikkoja tarvii, et osaa taas nauttia ja nähdä niitä ihania ja iloisia asioita perusarjessa

Loppuviikko onkin etsitty kadonneita lompakkoja, avaimia, kuunneltu yöt pojan yskää ja päivät pesty ja kuivateltu totaali rapaisia vaatteita. Ihanaa eikö :D Vielä pari muuta hässäkkää päälle niin avot. Haluun uskoo et näitä takkuisempia viikkoja tarvii, et osaa taas nähdä ja nauttia niistä elämän pienistä iloista perusarjessa.

Nyt 4 pyhää ja paljon ihania kohtaamisia tulossa <3 Tänään päästään juhlimaan 1v pientä miestä ja kummipoikanikin on suuntailemassa pääsiäisen viettoon Joensuuhun <3 Myös salille on tarkoitus suunnata, se jos mikä tekee hyvää. Postauksen kuvat on random otoksia keväältä ja siellä olohuoneen mattokin näyttäisi olevan vielä valkoinen :D Paahdettu pellava & mustikka rouhe on ollu tän viikon ruokahimotus. Suosittelen testimään maustamattoman jugurtin seassa!

Toivottavasti teidän viikon on sujunut mallikkaammin kuin meikäläisen <3 Nyt pari kuppia kahvia ja päivän puuhat voi alkaa :) ...jospa ryppysotku verhotkin saisivat tänään vähän silitysraudasta...

Ihanaa pääsiäistä kaikille teille <3

-Vilma