So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

asu

Talvinen outfit

Meillä kävi viikonloppuna odotettuja vieraita Jyväskylästä. Heidän viime vierailustaan on vierähtänyt jo kaksi vuotta, joten oli ilo emännöidä näitä ystäviä<3 Kävimme sunnuntain ratoksi napsimassa muutaman talvisen kuvan kotimme lähistöllä. Ajattomien vaatteiden osto on ollut nyt parin vuoden aikana tavoitteeni ja olen pikku hiljaa alkanut kehittyä siinä. On ihana huomata, kun ostaa laadukkaampaa ja ajatonta, voi tuotteista iloita useamman vuoden putkeen.

Kuvissa näkyvä takki on yksi lemppareistani, villakangastakki nahkaisilla hihoilla. Ale löytö parin vuoden takaa Vero Modasta ja edelleen hyvin mieluinen tapaus. Kengät ovat Vagabondin nahkaiset nilkkurit, jotka palvelevat minua aina, kun haluan pukeutua klassisemmin.

En olekaan tainnut julkaista blogissani aiemmin asukuvia. Arkena tulee pukeuduttua usein mukavuus edellä, mutta kun on mahdollista, tykkään myös panostaa pukeutumiseen ja ulkonäköön. Kuvien asun ainut hankinta tältä talvelta on Piecesin tupsupipo. Kovemmille pakkasille tarvitsisin vielä jonkin lämpimämmän myssyn.

Mitä pidit asupostauksesta? Haluaisitko lukea tällaisia useamminkin? Mikä on sinun talvesi lemppari vaate?

-Vilma