So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

TEETAUKO | & kellorakkautta

Valitsen yhä useammin kahvin sijaan kupillisen vihreää teetä. Mutta miksi?

Kun pari viikkoa sitten podin esiintymisjännitystä Lahdessa ja etsin keinoja jännityksen taltuttamiseen eksyinkin lukemaan faktoja vihreästä teestä. Pian ymmärsin, että rauhoittavien ominaisuuksien lisäksi vihreä tee sisältäisi paljon hyvää minulle ja keholleni.

Vihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka edesauttavat kehoa taistelussa sairauksia ja ihon ennen aikaista vanhenemista vastaan. Bongasin pitkästä listasta terveysvaikutuksia myös hyödyt muun muassa maksan puhdistumiselle, aineenvaihdunnan nopeuttamiselle, vastustuskyvylle ja ruuansulatukselle. 

welly & merk , teen hyödyt

Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uusia tapoja!

Koska olen aiemmin ollut vannoutunut kahvifani, jännitti millaisen päänsäryn kahvin vähentämisestä saisin. Alle viikossa kuitenkin pystyin viettämään jo kokonaisia päiviä ilman kahvikupillista. En ole unohtamassa kahvia kokonaan, mutta haluan korvata sen pääsääntöisesti teellä ja nimenomaan vihreällä sellaisella. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uusia tapoja!

Sen lisäksi, että olen harjoitellut teen juontia, saapui postista myös odotettu paketti! Olin pitkään haaveillut kellosta, jossa olisi särmää ja sitä tässä Welly & Merckin kellossa tosiaan on! Pallottelin muutaman päivän eri kello vaihtoehtojen välillä. Täytyipä pyytää apua myös parilta ystävältä, sillä Welly & Merckin toinen toistaan ihanemmat kellot saivat todellakin pääni sekaisin.

welly & merk , teen hyödyt
welly & merck

Oli kiva huomata valikoimassa myös kellooni sopivia vaihtorannekkeita

Valitsemani kellon lisäksi miellytti ruusukultainen kello silmääni kovasti ja hetken olin varma, että tilaisin kellon valkealla kellotaululla. Päädyin pitkän pohdinnan päätteeksi kuitenkin mustaan rannekkeeseen ja mustaan kellotauluun sievillä ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Ja nyt en voisi olla valintaani tyytyväisempi, rakastan ♡

Oli kiva huomata valikoimassa myös kellooni sopivia vaihtorannekkeita, joilla saisin uudistettua kelloni ilmettä tarpeen tullen nopeastikin. Esimerkiksi ruusukultainen ranneke sopisi hyvin juhliin ja ruskea arkikäyttöön. Odotan kellosta itselleni pitkäaikaista seuralaista, sillä sen ajaton ilme toimii taatusti vuosienkin päästä.

welly & merck

Nyt jos koskaan kannattaakin kurkata blogini Facebook sivuille (By Vilma) tai Instagram tilille (@byvilmablog), sillä olen päivittänyt tileille -15% alekoodin Welly & Merckille, jolla pääset shoppailemaan kauniin kellon kevääseen myös itsellesi! ♡ ... ja olipa valikoimassa muuten todella särmiä ja tyylikkäitä kelloja miehillekin!

Vietätkö sinä useimmiten kahvitaukoa vai teetaukoa? Mitä pidät uudesta kellostani? Entä, onko Welly & Merck sinulle merkkinä uusi tuttavuus?

Rakkaudella,

Vilma

* Kellosta saatu alennusta blogin kautta