So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Testissä: Cocoa Brown itseruskettava

Sain jokunen aika sitten Kauneutta.com ilta testattavakseni kovasti kehutun Cocoa Brownin itseruskettavan, kintaan itseruskettavan levitystä varten sekä CB:n rusketusliinat kasvoille sekä vartalolle.

Itseruskettavan testaaminen tuli ajankohtaiseksi nyt, sillä ensi viikonloppuna olisi tarkoitus pukea bikinit päälle, kun suuntaamme koko porukalla kylpylään. Aikaisemmat kokemukseni koko vartalon itseruskettavista ovat olleet enemmän ja vähemmän laikukkaita ja tästä syystä olen huomannut jopa vältteleväni niiden käyttöä. 

Aikaisemmat kokemukseni itseruskettavista ovat olleet enemmän ja vähemmän laikukkaita

cocoa brown, itserusketta, testissä itseruskettava
cocoa brown, itserusketta, testissä itseruskettava

Pidän kuitenkin päivettyneestä lookista ja olen joskus ottanut varaslähdön kesään suihkurusketuksen avulla. Nyt taas kaipasin hieman väriä kalman kalpealle iholleni ennen kylpylää, joten lähdin mielenkiinnolla testaamaan tätä useiden bloggareiden kehumaa tuotetta.

Levitin vaahtomaisen tuotteen Deluxe Tanning Mitt kintaan avulla puhtaalle ja kuivalle iholleni pyörivin liikkein. Rusketuskinnas suojasi käsiäni itseruskettavalta sekä auttoi tuotteen tasaisessa levityksessä. Kintaasta huolimatta en onnistunut saamaan levitysjäljestä 100% tasaista ja tässä kohtaa mietin, että mitenhän metsään tämä homma olikaan menossa.

Kun itseruskettava oli levitetty, voi sen antaa vaikuttaa yhdestä kolmeen tuntiin. Itse halusin ottaa kuitenkin varman päälle, joten pesin aineen pois iholtani jo 40 minuutin kohdalla. 

Mutta vaikka levitysvaiheessa en ollut täysin tyytyväinen levitysjälkeen, oli suorastaan ihme, että suihkun jälkeen ihoni näytti kauttaaltaan tasaisesti päivettyneeltä. Ilmeisesti tuote imeytyy ihoon tasaisesti ja kun ylimääräinen ja joihinkin kohtiin paksummin kertynyt aine pestään pois, ei laikkuja pääse syntymään. Tai näin minä asian itselleni järkeilin...

cocoa brown, itseruskettava, itseruskettava testissä
kauneutta.com, cocoa brown, kokemuksia cocoa brown

Rusketus jatkoi kehittymistä vielä hieman suihkun jälkeenkin säilyttäen kuitenkin tasaisuutensa sekä luonnollisuutensa. Onpa kiva päästä toteamaan, että onnistuinpas!

Taidan uusia rusketuksen vielä ennen reisuun lähtöä ja antaa tuotteen vaikuttaa ihollani tällä kertaa lähemmäs kolme tuntia, että saan lopputuloksesta entistä näyttävämmän. 

Millaisia kokemuksia sinulle on itseruskettavien käytöstä? 

- Vilma

*) Tuotteet saatu blogin kautta