So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Testissä Lash Lift: Ripsien tyvikohotus ♡

Pääsin pari viikkoa sitten Kauneushuone Tiina-Marille testaamaan uutta palvelua: Lash Liftiä. Olin muutenkin suunnitellut pitäväni hieman taukoa volyymiripsistä, joten kutsu ripsien tyvikohotukseen tuli kuin tilauksesta!

Kontrasti volyymeista omiin täysin vaaleisiin ripsiini oli aika hurja, niinpä odotin Lash Liftiltä katseeseeni lisää syvyyttä ja sitä sain! ♡  On myös jännä, miten paljon lisäpituutta omat ripseni tuntuivat kohotuksen myötä saavan!

Kontrasti volyymeista omiin täysin vaaleisiin ripsiini oli aika hurja, niinpä odotin Lash Liftiltä katseeseeni lisää syvyyttä ja sitä sain! ♡

lash lift, ripsien tyvikohotus, lash lift joensuu, kauneushuone tiina-mari

Lash Liftissä on kyse omien ripsien taivuttamisesta tyvestä ylöspäin silikonityynyjen avulla. Ensin ripsiini levitettiin permanentti aine, jonka jälkeen Lash Lift viimeisteltiin kiinnitysaineella. Lopuksi ripseni kestovärjättiin mustiksi ja se antoikin kivan loppusilauksen käsittelylle. Tietenkin, jos en olisi halunnut tai omat ripseni olisivat valmiiksi tummat ei väriä olisi ollut välttämätön laittaa. Värin sijaan ripsiin voidaan levittää hoitoaine.

 Valmiit ripset avaavat nyt kauniisti katsettani ja takaavat huolitellumman ilmeen läpi vuorokauden. Lash Lift on hyvä valinta, jos kaipaa näyttävyyttä omiin luonnonripsiin. Voi olla tilanne, että ripisienpidennykset eivät vaan tunnu omalta jutulta tai on esimerkiksi allergisoitunut ripsiliimalle, jolloin ripsien tyvikohotus on hyvä vaihtoehto.

Lash Lift kestää noin 6-8 viikkoa, riippuen omien ripsien uusiutumistahdista. Ripsien tyvikohotus saa multa plussaa luonnollisuudestaan sekä helppoudestaan: näiden kanssa ei tarvitse harrastaa sitä ainaista ripsarin levittämistä! Että sekin osaa olla aika-ajoin puuduttavaa..puhumattakaan siitä putsaamis operaatiosta..

Joskus kuitenkin tykkään meikata normaalin silmämeikin ja ripset kestävät sen hyvin. Tyvikohotus antaa kivan pohjan, eikä ripsentaivutinta tyvikohotetuissa ripsissä luonnollisestikaan tarvita. Myös saunominen ripsien kanssa on täysin sallittua, eikä tyvikohotus vaurioidu tiukoistakaan löylyistä! 

Valmiit ripset avaavat kauniisti katsetta ja takaavat huolitellumman ilmeen läpi vuorokauden

lash lift, ripsien tyvikohotus, lash lift joensuu, kauneushuone tiina-mari
http://so-up.fi/byvilma/testissa-lash-lift-ripsien-tyvikohotus?preview=21985926

Oletko sinä kuullut Lash Liftistä ennen? Tai ehtinyt jo kenties testata sitä? 

Nyt saan ilokseni saan laittaa myös sulle kivan alekoodin Kauneushuone Tiina-Marille Joensuuhun (p. 044 5558773)   , että sinäkin pääsisit kokeilemaan Lash Liftiä ja laittamaan ripsesi kuntoon vaikka jouluksi ♡

 Koodilla BYVILMA saat Lash Liftin hintaan 55e (norm. 75e) Huom! Koodi on voimassa 15.12.2017 saakka.

Startattiin myös joulukuun 1 kunniaksi instassa arvonta, jossa voit voittaa Lash Liftin itsellesi! Kipaiseppas siis pikapikaa tililleni @byvilmablog osallistumaan ;)

Ihanaa joulukuun 1 toivoen

- Vilma

ps. Olen postannut myös muista Kauneushuone Tiina-Marin palveluista blogiini:

Viimeisimmäksi kirjoitin 3D kestopigmentoiduista kulmista, jotka otin nyt syksyllä. Kuvia valmiista kulmista löydät täältä.

Rakastan myös Tiina-Marin tekemiä volyymiripsiä, joista kuvia ja juttua löydät helmikuulta 2017.

Kauneushuone Tiina-Marin palveluihin kuuluu myös suihkurusketus, jota pääsin testaamaan keväällä.

*Lash Lift saatu blogin kautta