So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ihonhoito

TESTISSÄ | Swiss Clinic Skin Roller

Tämän hetken puhutuin ihonhoitotuote on liene Swiss Clinicin Skin Roller?

Skin Roller on ihorulla, joka sisältää 540 kirurginteräksestä valmistettua mikroneulaa. Tuotteen idea on, että mikroneulat stimuloivat kollageenituotantoa, tehostavat verenkiertoa ja tätä kautta iho uudistuu.

Itse olen käyttänyt Skin Rolleria nyt kuukauden ja yllätyin kuinka moni on ollut kiinnostunut, miten tämä mikroneulauksen tyyppinen kotihoito oikein toimii! Niinpä ajattelin koota kokemuksistani postauksen ♡

Idea on, että mikroneulat stimuloivat kollageenituotantoa, tehostavat verenkiertoa ja tätä kautta myös iho uudistuu

swissclinic, skin roller, ihorulla,
swissclinic, skin roller, ihorulla,

Ennen rullaamista puhdistan ihon aina huolellisesti, sillä mikroneulat rikkovat ihonpintaa avaten väylän myös pöpöille. Kun aloitan rullaamisen,  tuntuu se hieman pistelevältä,  muttei kuitenkaan pahalta. Hoidon voi aloittaa hellästi ja kun iho tottuu, voi voimaa lisätä. Oma ihoni tottui rullaamiseen varsin nopeasti ja käsittely käy nyt rutiinilla. Rullaan ihoa edestakaisin liikkein noin pari minuuttia kerrallaan. Käsittely toistetaan 5-7 päivän ajan, jonka jälkeen ihon annetaan levätä yhtä pitkään.

Kun käsittely on ohi iho hieman punoittaa ja kihelmöi. Tunnetta voisi verrata esimerkiksi auringonoton jälkeiseen kihelmöintiin. Käsittelyn jälkeen ihon pinta on täynnä mikroneulojen tekemiä mikrokanavia ja seerumit imeytyvät ihohuokosiin jopa 300 kertaisesti. Swissclinicillä on myynnissä omia seerumeita, mutta itse olen käyttänyt kasvoilleni käsittelyn jälkeen ihan Lumenen Lähde seerumia. Ja kyllä itseasiassa koen, että ihoni saa tuosta päivittäin käyttämästäni seerumista enemmän irti Skin Roller käsittelyn jälkeen kuin ilman sitä. 

Odotukseni ovat kovat sinne 10 viikon päähän, kun suositeltu hoitojakso on päätöksessään

swissclinic, skin roller, ihorulla,
ihorulla, swissclinic,

Olen käyttänyt Skin Rolleria nyt 2 hoitojaksoa, eli noin kuukauden. Swissclinicin omilla sivuilla kannustetaan 12 viikon hoitojaksoon, jonka jälkeen parhaat tulokset olisivat nähtävillä. Omassa ihorullassani on 0,2 mm neulat, ja se on tarkoitettu lähinnä kasvojen iholle. Olen lukenut, että tuotetta voi käyttää juonteiden häivyttämiseen, aknearpiin, mustapäiden poistamiseen ja ennaltaehkäisevänä hoitona ihon ikääntymiselle. Valittavana olisi ollut myös 0,5 mm mikroneulat, jota voisi käyttää esimerkiksi selluliittiin. Swissliclinicin omilta sivuilta löytyy opas, joka auttaa oikean pituisten mikroneulojen valitsemiseen.

Oma kokemukseni Skin Rollerista on siis kokonaisuudessaan varsin positiivinen. Helppo ja tehokkaan oloinen tuote! Odotukseni ovat kovat sinne 10 viikon päähän, kun suositeltu hoitojakso on päätöksessään. Odotan etenkin ensimmäisten juonteideni tasoittuvan ja ihoni heleytyvän.

Oletko sinä kokeillut Swiss Clinicin Skin Rolleria? Tai kiinnostunut kokeilemaan? Minä odotan juonteideni häipyvän, mutta mihin tarkoitukseen sinä käyttäisit tätä ihoa uudistavaa ihorullaa?

 Mukavaa viikonloppua sulle toivoo,

Vilma

* Tuote saatu Instagram yhteistyön kautta