So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

TESTISSÄ: Trontveit hiustenhoitotuotteet

Sain pari viikkoa sitten testiin itselleni täysin uuden hiustenhoitotuotesarjan Trontveit Pure Attitude tuotteita. 

Tuotelähetys sattui sopivaan saumaan, sillä olin juuri tuskaillut edellisen hiustenhoitosarjani kanssa - aiemmat tuotteeni olivat yksinkertaisesti kemikaalipommeja ja jättivät hiuksiin liikaa jäämiä lyhentäen pesuvälin olemattomiin.

trontveit, pure attitude, hiustenhoitotuotteet
trontveit, pure attitude, by vilma

Minua ilahduttikin suuresti, kun Trontveitilta saamani tuotteet tukevat vihreitä arvoja ja niiden ympäristöjalanjälkeä on mietitty pakkausta myöten

Minua ilahduttikin suuresti ettei Pure Attitude -linjan tuotteet sisällä sulfaatteja, säilöntäaineita tai allergisoivia hajusteita vaan kaikki ainesosat ovat tarkasti valittuja ja ympäristöystävällisiä. Tuotteiden ympäristöjalanjälkeä on mietitty pakkausta myöten ja tuotemerkki onkin tehnyt tietoisen valinnan suuremmasta pakkauskoosta muovijätteen minimoimiseksi.

Mutta pelkkä ympäristöystävällisyys ei riitä, vaan haluan hiustenhoitotuotteiden myös hellivän vaalennusten rasittamia hiuksiani. Tuotteet vastasivat haasteeseen hyvin. Pure Attitude-linjan tuotteissa käytetty auringonkukkaöljy takaa pitkäkestoista kiiltoa ja Volumizing hoitoaineen riisiproteiini antaa hiuksilleni tuuheutta.

trontveit, pure attitude, hiustenhoitotuotteet

Erityismaininnan annan Pure Attitude sarjan No Yellow- shampoolle, joka taittaa tehokkaasti pois ei toivottua keltaisuutta. Lisätehoa tuotteeseen saa levittämällä sen suoraan kuiviin hiuksiin ja antamalla vaikuttaa noin 1-2 minuuttia. Kämmenelllinen vettä kuiville hiuksille boostaa vaahdotusta ja se riittää mainiosti, sillä kyseessä on tehokkaasti vaahtoava tuote. Alla olevasta kuvasta näet No Yellow shampoon runsaan violetin pigmentin, jonka avulla hiukset saavat hopeanhohtoisen vivahteen.

trontveit, pru attitude, by vilma
trontveit, pure attitude
pure attitude, trontveit, no yellow
trontveit, pure attitude, hiustenhoitosarja

Tässä vielä kootusti kokemukseni Trontveit Pure Attitude- linjan tuotteista:

TRONTVEIT PURE ATTITUDE

PLUSSAT

+ Ympäristöystävällisyys, säilöntäaineettomuus, sulfaatittomuus, ei allergisoivia hajusteita

+ Riittoisat & somat pakkaukset

+ Shampoissa todella hyvä vaahto

+ Tuoksut miellyttäviä ja itse tykkäsin erityisesti No Yellow -shampoon tuoksusta

+ Volumizing hoitoaine selvittää hiukset tehokkaasti ja jättää hiukset kauniin kiiltäviksi 

MIINUKSET

- Saatavuus - ainakin vielä tuotteiden saatavuus on kohtalainen ja täytyy tietää mistä tuotteita etsii. 

Kokonaisuudessaan erittäin vakuuttava ja kokeilemisen arvoinen tuotesarja! Loistavia tuotteita vihreillä arvoilla ♡  Keltaisuutta taittavan NoYellow shampoon & tuuheuttavan Volumizing tuotteiden lisäksi Pure Attitude- linjan valikoimasta löytyy muun muassa täsmätuotteita käsitellyille- , hennoille-, ja värjätyille hiuksille. Mother to be - tuotteet on taas suunnattu vauvasta vaariin ja erityisesti raskauden aikana käytettäviksi, kun haluaa välttyä kemikaalikuormitukselta varjellakseen pientä ihmettä joka masussa kasvaa.

Oletko sinä kuullut Trontveitistä ennen? Tai bongannut kyseisiä tuotteita jossain? Ilokseni täällä Joensuussakin on useampi kampaamo, jossa tuotesarjaa myydään ja viimeisimmäksi bongasin tuotteita parturi-kampaamo Teamista.

Jos sinä olet kiinnostunut testaamaan näitä ympäristöystävällisiä ja laadukkaita hiustenhoitotuotteita, auttaa Trontveitin ystävällinen asiakaspalvelu sinua mielellään. He etsivät alueeltasi kampaamon, jossa tuotteita myydään. Kannustan kurkkaamaan myös Trontveitin Facebook- sivuja, jossa pääset tutustumaan tuotemerkin laajaan valikoimaan.  

Trontveitin asiakaspalvelu  -  p. 020 769 18 69 

Rakkaudella, 

Vilma

*) Tuotteet saatu blogin kautta