So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kengät

The Talvikengät

Vihdoin, useamman erehdyksen kautta onnistuin löytämään itselleni hyvät talvikengät! Ja mikä parasta, kivan ulkonäön lisäksi nää on myös överilämpimät! 

Mun tulee ulkoiltua paljon ja mikä onkaan inhottavampaa kuin palelevat jalat? Vuosien saatossa on tullut testattua muun muassa Kuomia, jotka tuntui vähän lastenkengiltä. Uggit ostin pari vuotta sitten, koska olin lukenut niistä niin paljon hehkutusta, mutta huhhuh miten liukkaat ja epäsopivat Suomen loskaisiin talviin.

Mun tulee ulkoiltua paljon ja mikä onkaan inhottavampaa kuin palelevat jalat?

talvikengät, sorel, sorel glacy
talvikengät, sorel, sorelin glacyt, glacy, sorelit

Nää Sorelin Glacyt on vedenpitävät ja just helpot sujauttaa pikaisesti jalkaan

Nää Sorelin Glacyt on vedenpitävät ja just helpot sujauttaa pikaisesti jalkaan. Myöskään villasukkia ei ole vielä tarvinnut kaivella komeroista, sillä kengät on pitänyt huolen, että mun yleensä aina palelevat varpaat on pysyneet lämpiminä. Jos jotain miinusta kengille antaisin, niin eihän nää nyt mitkään talviliikkujan kengät ole, vaan pikemminkin sellaiselle ulkona hissukseen hiimailijalle hyvät.

Vertailin kenkiä ostaessa useamman verkkokaupan hintoja ja se kannatti, sillä säästin useamman kympin, kun tilasin Sportamorelta. Pienenä vinkkinä vielä, että Sorelit kannattaa ottaa kokoa isompana! Mun jalka on 37-38, mutta tilasin kengät 39 ja on just buenot! Kun vuosi sitten sovittelin 38, oli ne harmikseni lähetettävä takaisin, eikä sopivaa kokoa ollut enää sen jälkeen saatavilla. 

Yksi lapsi totesikin mulle tässä taannoin, että "onpas sulla kivat uudet tossukat" :D Mutta oikeassa oli, NIIN ON ♡ 

Jos sä siis vielä etsiskelet niitä oikeita popoja talveen, niin tässä mun lämmin suositus! Vai onko THE talvikengät jo kenties löytyneet?  ♡

-Vilma