So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

muoti

TOP 3 laukut kesämenoihin

Huomenta <3

Halusin tulla vinkkaamaan teille mitä mainioimmasta laukkuliikkeestä Joensuun keskustassa. Onko Joensuun nahkavalmistemyynti tuttu laukkutaivas sulle?

Kun astuin sisään myymälään, olin suorastaan häkeltynyt. Laukkuja oli todella paljon, matkalaukuista tyylikkäisiin nahkalaukkuihin ja kaikkea siltä ja väliltä.

Halusin valkata liikkeestä kesän TOP 3 laukut, joilla selviäisi läpi kesänrientojen tuskailematta, mitä olallaan kantaisi. Huomasin jälkikäteen valinneeni kaikki 3 laukkua hieman suurempaa kokoa. Olisiko syynä jokin 7 vuoden aikana sisään rakentunut äitimood, sillä kulkeehan mukana usein puoli omaisuutta ;D

Laukkuja oli todella paljon, matkalaukuista tyylikkäisiin nahkalaukkuihin ja kaikkea siltä ja väliltä

Kesän TOP 3 laukut

Hexagona - kaupunkilaukku 

Tämä valkea-vaaleanpunainen ihanuus beigeillä yksityiskohdilla on kesälaukkujen kesälaukku. Raikas, sievä ja tyylitelty kokonaisuus. Laukku toimii erinomaisesti esimerkiksi vaaleiden farkkujen kaverina tai kesämekon kanssa. Mielestäni Hexagona on laukkuna myös hyvin ajaton, joten se palvelee omistajaansa kesästä kesään.

byvilma, joensuun nahkavalmistemyynti, laukku, kesälaukku
byvilma, hexagona, joensuun nahkavalmistemyynti ky
byvilma, hexagona, joensuun nahkavalmistemyynti ky

En ole aiemmin löytänyt itselleni sopivaa, aikuisempaa ja fiinin näköistä reppua

Migant - pikkureppu

Tämän kesän ehdoton must on pikkureppu. En ole aiemmin löytänyt itselleni sopivaa, aikuisempaa ja fiinin näköistä reppua. Tämä musta Migant nappasi heti silmään ja ihastuin täysin. Pikkureppu jättää kivasti kädet vapaaksi, jolloin moni muu homma helpottuu puolella. Reppuja löytyi mustan lisäksi valkeana, hempeän vaaleanpunaisena sekä beigenä.

byvilma, joensuun nahkavalmistemyynti ky, migant
byvilma, joensuun nahkavalmistemyynti, migant, pikkureppu
byvilma, migant, joensuun nahkavalmistemyynti ky

Laadukas italialainen nahkalaukku, jonka kivat yksityiskohdat pelkistetyn ulkomuodon rinnalla miellyttivät mua kovasti

Jenrigo- nahkalaukku

Tässä laadukas italialainen nahkalaukku, jonka kivat yksityiskohdat pelkistetyn ulkomuodon rinnalla miellyttivät mua kovasti. Tämän laukun kohdalla voisi puhua jo sijoituksesta, sillä kyseessä on hyvistä materiaaleista taidolla tehty kokonaisuus. Laukku kuului suurempaan laukkuperheeseen, josta löytyi isompi versio valitsemastani laukusta sekä crossbody laukku. Kaikki laukun sisarrukset löytyvät Nahkavalmistemyynniltä.

byvilma, joensuun nahkavalmiste ky, jenrigo, kesälaukku
byvilma, joensuun nahkavalmiste ky, jenrigo

Siinä olisi mun kesän TOP 3 laukut. En osaa laittaa laukkuja paremmuus järjestykseen, sillä ne ovat jokainen kauniita omia yksilöitään ja parhaista eri tilanteissa

Siinä olisi mun kesän TOP 3 laukut. En osaa laittaa laukkuja paremmuus järjestykseen, sillä ne ovat jokainen kauniita omia yksilöitään ja parhaista eri tilanteissa.

Jos olet kesälaukkua vailla tai tykkäät kierrellä kauppoja, suosittelen ehdottomasti suuntaamaan menosi Joensuun nahkavalmistemyynnille. Tässä postauksessa on vain prosentti heidän valikoimastaan. Liikkeen historia on pitkä, joten jos tarvitset palvelua, on se ensiluokkaista sekä asiantuntevaa.

Bongailin rekistä myös päheitä Samsoniten koulureppuja, joita ajattelin käydä piakkoin poikani kanssa tsiikailemassa tarkemmin. Harvinaista löytää reppuja, jotka miellyttävät sekä lapsen että äidin silmää.

byvilma, joensuun nahkavalmistemyynti ky

Mikä valikoitui sun suosikiksi näistä laukuista? Entä onko Joensuun nahkavalmistemyynti tuttu laukkuliike? Olisi myös kiva kuulla, jos inspiroiduit postauksesta ja löysit sen avulla just sulle parhaan kesälaukun :)

-Vilma