So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

TORSTAIN AAKKOSET

Tavallisen ihana lomaviikon torstai!

Kerron siitä teille lisää päivän kirjaimin ♡

Kuvina postauksessa saavat toimia makuuhuoneestamme yksi päivä räpsityt otokset. 

makuuhuone, sisustus, makuuhuoneen sisustus, kodinsisustus,
makuuhuone, sisustus, makuuhuoneen sisustus, kodinsisustus,

T - Touhua riittää ja oikein mukavaa sellaista! Blogihommia, joogaa ja yökylävieraita!

O - Orvokit täytyy muistaa kastella! Viime vuonna innostuin puutarhan hoidosta, mutta tänä vuonna pihallamme kukkivat vain viime vuotiset orvokit. Koska olen lomalla tänä vuonna vain 2,5 viikkoa, jätin puutarhanhoidon tarkoituksella vähemmälle. Mutta nuo orvokit, ne on ihan kivat! Ja helpot!

R- Ruokana meillä on tänään eilisiä tortilloja. Itsetehdyt tortillaletut ja guacamole vievät ne nextille levelille! Väliin tulee myös kurkkua, tomaattia, varsisipulia ja ekaa kertaa paistoin täytteeksi myös tofua, sieniä ja kesäkurpitsaa! Ihan lemppariruokaa!

S - Suunnitelmissa olisi saada myös uusi pillihimmeli valmiiksi. Möin edellisen himmelin lomamme alussa pois, sillä kaapissani on ollut valmiina lähes kaikki osat uuteen himmeliin jo ties kuinka kauan. Ajattelin loman alussa, että nythän mä sen vain tekaisen loppuun, mutta kun lomani on jo yli puolivälin, huomaan projektin jääneen pitkälti ajatuksen tasolle. Jospa tänään torstaina?

makuuhuone, sisustus, makuuhuoneen sisustus, kodinsisustus,
makuuhuone, sisustus, makuuhuoneen sisustus, kodinsisustus,

T - Tuuli tekee tänäänkin säästä hieman viileähkön, vaikka aurinko paistaa kauniisti. Saa nähdä pääsemmekö viettämään kunnon biitsipäivää lomallani ollenkaan! 

A - Autottomuus, tekee tästä päivästä erilaisen. Yleensä olen vienyt mieheni töihin klo 6, että saan auton lomapäiviksi käyttöömme, mutta tänään päätin, että "selviämme" päivästä ilman autoakin. Ja oikeastaan on ihan kiva, kun se ei ole tuossa pihassa, niin ei tarvitse lähteä minnekkään ;)

I - Iloa on tänään tuottanut kiireettömyys, yöpaidassa pitkälle päivään hiimailu ja eilen arvonnasta voittamani DOTS naulakot! Olen osallistunut viime aikoina hurjasti erilaisiin arvontoihin ja aina aika-ajoin sieltä on jäänyt ihania juttuja haaviinkin. Eilen sain kuulla voittaneeni nuo suomalaiset design naulakot ja voi kuinka iloiseksi niistä tulinkaan! Sopivat mainiosti hieman uudistuvaan eteiseemme! ♡

Millainen torstai sulla on tänään? Tykkäätkö lukea aika-ajoin tällaisia ihan peruskuulumisia arjen keskeltä? 

Kivaa torstaita sulle toivottaa

-Vilma