So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

Tukka hyvin kaikki hyvin

Pöyrähdin reilu viikko sitten Joensuun Top Studiolla päivittämässä hiukseni kuntoon.

Top Studiosta on viime vuosien aikana tullut vakkaripaikkani ja sain jälleen kerran hiukset, joista vain haaveilin. Kaikki naiset tietävät, ettei ole itsestäänselvyys löytää kampaajaa, joka puhuu kanssasi samaa kieltä. Oli sattumaa, kun löysin Top studion Marikan ja haluan palata hänen penkkiinsä aina vain uudelleen :) 

Kaikki naiset tietävät, ettei ole itsestäänselvyys löytää kampaajaa, joka puhuu kanssasi samaa kieltä

Latvani olivat useiden vaalennusten jäljiltä kuivat, joten niiden elvyttäminen sai loppua ja ne napsaistiin pois. Tämä lyhyempi look on helpompi hoitaa ja laittaa. Hiuksille jäi mittaa kuitenkin sen verran, että saan sidottua sen tarvittessa kiinni (lue: olen äiti, eli yleensä aina ;D)

Väriksi hiuksiin valikoitui ruusukulta pitkän blondi kauden jälkeen. Olen haaveillut pastelli pinkeistä hiuksista jo puoli vuotta, mutta pitkään mietin olisivatko ne sopivat töihin. Eräänä iltana instagramia selaillessa innostuin ruusukultaisista hiuksista, niissä on jotain uutta, mutta silti väri on aika hillity ja vaalea :) Tämän värin ylläpito vaatii jonkinmoista ponnistelua, ja olen huomannut sen jo nyt hieman haalistuneen. Kampaaja neuvoi sekoittamaan Color maskia hoitoaineeseen ja käyttämään sekoitusta hoitoaineen tavoin. Olen tehnyt työtä käskettyä, ja toivon, ettei väri haalistuisi epämääräiseksi luvattoman pian. 

Mitä pidät väristä, voisitko ajatella sen itsellesi? :)

-Vilma

ps. Eräänä iltana innostuin ja loin blogille täysin uuden ja oman Instagram tilin. Haluan tehdä tilistä aikaisempaa raikkaamman, joten tilin uudelleen luominen oli helpompi vaihtoehto. Toivottavasti vanhat seuraajat löytävät myös uuden tilin: @byvilmablog