So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

Tukkataikurin hoivissa: babylightseja & uusia vivahteita

Sen lisäksi, että satsasin vasta kulmakarvoihin, suuntasin hiljattain myös laitattamaan hiukseni kuntoon Parturi-Kampaamo Senni Koskivirralle.

Voitteko uskoa että, kävin ennen Sennillä käyntiä kampaajallla väri & leikkauksessa silloin,  kun vasta aloitin blogini kirjoittamista. Tällöin hiukseni värjättiin ruusukultaisiksi & niistä napsaistiin reippaasti pois...ja siitä tosiaan joku tovi on! Nyt oli siis korkea aika käydä päivittämässä hiukset vuoteen 2017.

Varattiin aika ja pian olinkin tukkataikurin käsittelyssä

parturi-kampaamo senni koskivirta, kampaajalla, joensuu, uudet hiukset, sim
parturi-kampaamo senni koskivirta, kampaajalla, joensuu, uudet hiukset, sim
Ennen kampaajan penkkiin istumista! Ai kamala, millaisilla hiuksilla sitä on tullutkaan mentyä!!

Senni osasi nähdä millaiset sävyt sopisivat parhaiten just mun hiuksille & kasvoille

Olin katsellut koko kesän Sennin tekemiä kauniita hiuksia Instagramista, kunnes rohkenin ottaa yhteyttä. Varattiin aika ja pian olinkin tukkataikurin käsittelyssä.

Pidän siitä, että kampaaja tietää, mitä tekee ja ottaa samalla huomioon asiakkaan toiveet ja ajatukset. Senni näki heti, millaiset sävyt sopisivat parhaiten just mun hiuksille & kasvoille.

Meillä synkkasi siis nopeasti ja päähäni alkoi syntyä babylightseja eli pienen pientä raitaa, joilla saa luotua kivan vivahtelevan vaalean.  Värjäys on myös sellainen, ettei pieni tyvikasvu tule haittamaan ja voin venyttää seuraavaa kampaajakäyntiä usean kuukauden päähän. Latvasta napsaistiin vähän pois, mutta muuten leikkauksella ei lähdetty kikkailemaan. Tällainen keskipitkä tukka, jonka saa vedettyä ponnarille sopii mulle !

Väreinä hiuksissani käytettiin Sim in värejä, joka on kotimainen & hajusteeton värisarja. Senni oli muutenkin kiinnittänyt ihanasti huomiota oman pienen kampaamonsa ympäristöjalanjälkeen ja kampaamon katonrajasta löytyi muun muassa "hajuimuri", joka imi käsittelystä nousevia kemikaaleja pois tiloista. 

parturi-kampaamo senni koskivirta, joensuu, parturi kampaamo joensuu, sim
Sennillä on kiva, rauhallinen kampaamo kodin yhteydessä ♡
parturi-kampaamo senni koskivirta, kampaamot joensuu, joensuu, sim
Nainen, kauniiden hiusten takaa ♡
parturi--kampaamo senni koskivirta, joensuun kampaamot, sim
...ja tällaista hän taikoi mulle ♡♡♡
parturi-kampaamo senni koskivirta

Varmaan arvaatkin, kuinka tyytyväinen olen? ...Super ♡

Ilokseni saan laittaa teille pienet alet vielä tänne blogin puolelle! Jos sulla ois siis aika päivittää hiukset syksyyn 2017, niin blogini nimellä BYVILMA saat -10e värjäys & leikkaus kombosta , kun varaat aikasi  Sennille 24.9.2017 mennessä! Jos varaat aikaa netin kautta, kirjoita koodi lisätietoihin.

Sennin omille sivuille pääset TÄSTÄ , josta löytyy mm. nettiajanvaraus!

Mitä sä pidät uusista hiuksistani? Entä joko seuraat Senniä & Sennin kauniita hiuksia Instagramissa @sekoskivirta tai FBssä Parturi-kampaamo Senni Koskivirta? Kannattaa käydä tsekkaa, niin paljon kivoja hiuksia ja hienoja värjäyksiä 

Syksyyn uusin hiuksin suunnaten

-Vilma

*Väri & leikkaus saatu blogin kautta