So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

nosh

Tunnelmia vappuisilta NOSH vaatekutsuilta

Huomenta! <3

Täällä ollaan taas koneen ääressä heti aamutuimaan. Tää taitaa olla mun parasta bloggausaikaa <3 

Mun oli pakko päästä postailemaan heti eilisistä NOSH vaatekutsuista, joita olin odottanut into piukkana ainakin kuukauden. Pari päivää ennen kutsuja alkoi myös pieni jännitys hiipimään, sellainen kiva kiherrys, tiedätkö? Olihan nää mun ekat Noshit ja ekat vaatekutsut, jotka järkkäilin kotosalla ja itsekseni.

Olin innostunut pitämään vaatekutsut, sillä olen nähnyt niin paljon kivoja Noshin vaatteita muilla ja kuullut niistä pelkkää hyvää. Nosh on myös suomalainen merkki, joten sitä on kiva tukea. Lisää ajatuksiani vaatteiden eettisyydestä ym. voit käydä lukemassa täältä. Noshin tuotteet ommellaan muuten Portugalissa, suomalaisomisteisessa tehtaassa :)

Emäntänä itse kutsuissa ei tarvinnut kuin napsauttaa kahvinkeitin päälle ja heittäytyä mukaan kutsu tunnelmaan

byvilma, nosh vaatekutsut, joensuu, nosh
byvilma, nosh vaatekutsut, nosh, joensuu
byvilma, nosh kutsut, nosh
byvilma, nosh vaatekutsut, nosh, joensuu

Illan vaate-esittelijänä toimi Nosh konkari Suvi, jolla oli homma hallussa alusta loppuun. Suvi saapui meille puoli tuntia ennen kutsuja, ja järkkäili rekit ojennukseen. Itse pääsin hipistelemään ihania matskuja siis jo vähän etukäteen ;) Emäntänä kutsuissa ei tarvinnut kuin napsauttaa kahvinkeitin päälle ja heittäytyä mukaan kutsu tunnelmaan.

Vieraita saapui ihanan iloinen joukko ja matkassa oli myös kaksi miniä, jotka näyttivät viihtyvän hyvin mukana leikkien. Meistä kutsuilijoista Nosh oli aikaisemmin tuttu juttu vain Tiinalle , mutta ilmeisen tehokas Noshaantuminen levisi myös meihin keltanokkiin illan aikana :D

Itse olin positiivisesti yllättynyt Noshin naistenmallistosta. Mallistossa oli väriä, mutta siitä löytyi myös hillittyjä sävyjä tällaiselle mustan ja valkean rakastajalle kuten minä. Paras juttu näissä vaatteissa oli niiden tuntu päällä, jota nyt ei voi ehkä edes selittää, se pitää kokea itse. Niinpä päädyin tilaamaan itselleni Helma t-paitatunikan valkoisena sekä mukavaakin mukavemmat Fantasia trikoolegginssit. Illan emäntänä pääsin käsiksi myös erikoishintaisiin VIP-tuotteisiin, joista valikoin musta Vip Roosa puseron. 

Itse oli positiivisesti yllättynyt Noshin naistenmallistosta, siinä oli väriä, mutta löytyi myös hillittyjä sävyjä tällaisille mustan ja valkean rakastajille kuten minä

byvilma, nosh vaatekutsut, nosh, joensuu
byvilma, nosh vaatekutsut, nosh, joensuu
byvilma, nosh vaatekutsut, nosh, joensuu
byvilma, nosh vaatekutsut, nosh, joensuu

Tykkään tehdä ostoksia kutsuilta, koska silloin on mahdollisuus kysyä, testata, hiplata, miettiä kahvin ajan ja hiplailla vaatteita vielä vähän uudelleen

Lastenmallistosta olin jo etukäteen valkannut pojalle Rock Star -joustocollage pöksyt*, sekä Sik Sak- pipon*, joka näyttäisi muuten olevan vieläkin aika kivassa alessa! 

Kun Suvi oli esitellyt tuotteet, oli aikaa ja mahdollisuus sovitteluun koko loppuilta. Siinä sitten osa vieraista joi kahvia, ja osa sovitteli ja päin vastoin ja varmaan vähän yhtä aikaa molempiakin. Tykkään tehdä ostoksia kutsuilta, koska silloin on mahdollisuus kysyä, testata, hiplata, miettiä kahvin ajan ja hiplailla vaatteita vielä vähän uudelleen. Kutsut on myös aika kiva ja rento tapa viettää aikaa kavereiden kesken, eikä vieraiden tarvitse rajautua vain äitikavereihin, sillä naisten mallisto uppoaa kaikille.

byvilma, nosh vaatekutsut, nosh, joensuu
byvilma, nosh vaatekutsut, nosh, joensuu
byvilma, nosh vaatekutsut, nosh, joensuu

Huih, mutta nyt tää kaikki hauska on takana päin ja saa odotella pakettia saapuvaksi. Tuotteille luvattiin nopeaa toimitusta, joten katsotaan milloin toivottu viesti postista kilahtaa, että pääsen tuotteita noutamaan. Suvi myös vinkkasi, että vielä löytyisi vapaita aikoja touko-kesäkuun kutsuille, jos sinä olet tuleva innostunut Nosh kutsuemäntä.

Voit tsekata lisää Suvin suositulta Facebook-sivulta (ryhmä on suljettu, mutta pyyntöä vaan sisään niin pääset remmiin mukaan) <3 Tai ottaa rohkeesti yhteyttä: suvi.lehikoinen@nosh-kotimyynti.fi
p. 0405408499 :)

Oletko sinä muuten järjestänyt joitain kotikutsuja? Tai ollut vieraana? Mikä susta kutsuilussa on parasta? Ootko kenties samanlainen kuin minä, että tykkäät hiplailla, mietiskellä ja sovitella kaikessa rauhassa?

Nosh terveisin ja oikein erikois hauskaa vappua just sulle toivotelee

-Vilma

IG: @byvilmablog   FB: by Vilma

* Tähdellä merkityt tuotteet on saatu blogin kautta