So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

iho

Unelma ihon perässä

Hipshei!

Postailin noin kuukausi sitten ostaneeni nämä RVB:n tuotteet, jotka olivat minulle ennestään tuntemattomia. Käytössäni on ollut nyt siis päivä/yövoide, sekä kasvovesi. Olin aluksi hieman epäileväinen, sillä ihoni reakoi voimakkaasti tähän huomattavasti hoitavampaan ihonhoitosarjaan. Kävin eilen huollattamassa ripsiäni kauneushoitola MB:llä ja kyselin kosmetologilta, mistä tässä reaktiossa saattoi olla kyse. Hän perusteli ihoni reakoinnin puhdistautumisreaktiona markettien tuotteiden erilaisista kalvoa muodostavista ainesosista, joita tuotteisiin lisätään edullisen hinnan vuoksi. Aika hurjaa, mutta uskon joka sanan.

Nyt olen käyttänyt RVB:n tuotteita pidemmään, ihoni on tasoittunut huomattavasti. Oli myös aika kiva, kun miehenikin asian yksi ilta huomasi ;) Edelleen kosmetologi suositteli minulle lisäkosteutusta ja etenkin naamion muodossa, Hän myös vinkkasi, että joulun alla tulisi kivoja paketteja myyntiin, joissa kyseiset tuotteet voisi saada  edullisemmin :) Viimeistään silloin ajattelin kyseisen naamion käyttööni kotiuttaa.

Ihonhoitotuotteisiin panostamisen lisäksi, sain vihdoin ja viimein tilattua Lily Lolon mineraalimeikkipuuterin, ja ahh! Se on niiiiin hyvä! Olen käyttänyt sitä aiemminkin, mutta jotenkin en viitseliäisyyttäni ole jaksanut tai saanut aikaiseksi tilata kyseistä tuottetta yli vuoteen.

Olen testannut myös muita mineraalimeikkejä, mutta ei, en ole löytänyt vastaavaa! Iho tuntuu siltä kuin meikkiä ei olisi lainkaan. Tuote tasoittaa ihon todella hyvin ja meikki säilyy yli pitkän työpäivän. Tuote on myös mielestäni edullinen, n. 20e, riippuen mistä verkkokaupasta tuotteen tilaat. Itse tilasin tällä kertaa suomalaisesta Biodellystä. Jos muistan oikein, puuteri kesti minulla käytössä viimeksi noin puoli vuotta, eli kyseessä on hyvinkin riittoisa tapaus. Mikäli sitä omaa lemppari pohjustustuotus tuotetta ei ole vielä löytynyt, niin lämmöllä suosittelen testaamaan.

Mutta sellaisia ihonhoito kuulumisia tällä kertaa. Itseasiassa minun pitäisi olla jo leipomassa, mutta miten tämä blogi imaisi minut äärellleen? Me vietetään tänään Pomp de luxin kotikutsuja, jotka  järjestämme ystäväni kotona. Ajattelin leipoa vieraille instassakin vilahtaneita porkkanamuffinsseja, sillä ne ovat varma valinta ;) 

Mukava viikonloppua kaikille <3

Olisi kiva kuulla myös teidän vinkkejä tai kokemuksia siitä, kuinka te olette saavuttaneet unelma ihon?

-Vilma