So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lastenvaatteet

Uudet mukavat vaatteet koulutielle Noshilta

Pojan ykkösluokan alkuun on enää naurettavan vähän aikaa. En edes muista, mikä toinen vaihe, kuin tämä siirtymä koululaiseksi olisi ollut yhtä jännä viimeisen 7-vuoden aikana.

Olin aluksi ajatellut, ettei meidän tarvitse hommata mitään koulua varten, mutta kuinkas kävikään. Poika venähti kesän aikana melkoisesti ja myös äidin mieli muuttui! Koulu aloitetaan vain kerran, joten onhan se kiva panostaa uusiin, mieleisiin vaatteisiin & tarvikkeisiin.

nosh, kouluvaatteet, vaatteet, lastenvaatteet, mukavar lastenvaatteet noshilta
nosh, kouluvaatteet, vaatteet, lastenvaatteet, mukavat lastenvaatteet noshilta
nosh, kouluvaatteet, vaatteet, lastenvaatteet, mukavar lastenvaatteet noshilta

Kun tilaan vaatteet edustajan kautta säästän hiukan postikuluissa, saan mahdollisuuden VIP-etuihin sekä samalla tuen paikallista yrittäjää, että myös jatkossa meiltä Joensuusta löytyisi Noshia myyvä taho

Reppu on vasta matkalla, mutta vaatteet saapuivat Noshilta viime viikolla. Valkattiin pojan kanssa yhdessä mieleiset vaatteet Noshin verkkokaupasta ja laitettiin tilausta menemään joensuulaisen Nosh edustaja Satu Pehkosen kautta. Kun tilaan vaatteet edustajan kautta, säästän hiukan postikuluissa. Saan myös mahdollisuuden VIP-etuihin sekä samalla tuen paikallista yrittäjää, että myös jatkossa meiltä Joensuusta löytyisi Noshia myyvä taho.

Vaatteiden valintaoperaatio meillä meni pitkältikin näin: äiti ehdotti ja poika vastasi. Tällä kertaa mun ehdotuksista mintunvihreät paidat ym. eivät saaneet kovin suurta kannatusta, mutta valikoimasta löytyi pojalle hyvin mieluinen huppari, jonka ympärille muut vaatteet mietittiin. Housut tilattiin samanvärisinä: oliivinvihreinä. Ribbipuseroista väriksi valikoitui kaiken kanssa helposti yhdisteltävä harmaa. 

nosh, lastenvaatteet noshilta, mukavat lastenvaatteet koulutielle
nosh, kouluvaatteet, vaatteet, lastenvaatteet, mukavat lastenvaatteet noshilta
nosh, kouluvaatteet, vaatteet, lastenvaatteet, mukavat lastenvaatteet noshilta

Käännettävät lahkeet ja hihansuut Noshin vaatteissa antavat niille lisää käyttöikää

Käännettävät lahkeet ja hihansuut Noshin vaatteissa antavat niille lisää käyttöikää. Saan yhdessä vaatteessa periaatteessa kaksi eri koon vaatetta, kun lapsen kasvaessa voin rullata lahkeita ja hihansuita pidemmiksi. Minulla onkin siis vahva veikkaus, että nämä viime viikolla tulleet vaatteet mahtuvat tolle poitsulle vielä 2 luokallekin mennessä.

Luotan myös Noshin laatuun, että vaatteet kestävät tämän vauhdikkaan kaverin käyttöä pidempäänkin. Ja onhan vaatteet samaan aikaan tyylikäitä, mutta myös super mukavia käyttää. En tiedä mikä Noshin puuvillan salaisuus on, mutta lapsi itsekin totesi vaatteiden tuntuvan tosi kivoilta!  

Olisi kyllä mukavaa päästä Nosh-vaatekutsuilemaan uuden malliston tiimoilta vielä tänä syksynä. En kuitenkaan taida itse kutsuja alkaa järkkämään, mutta ehkä ensi keväänä sitten. Muistatko vielä vappuiset Nosh kutsuni viime keväältä? Niistä voit lukea lisää TÄÄLTÄ. Silloin kutsujen vetäjänä toiminut Suvi on nyt lopettanut, mutta jos sinä haluat pitää omia vaatekutsuja, niin kilauta Satu paikalle. Sadulla on pitkä kokemus ja tietämys merkin vaatteista. Niin ja myös mut saa kutsua mukaan vaatebileisiin! ♡

Lopuksi täytyy vielä antaa iso peukku Noshin nopeille toimituksille. Tein tilauksen alku viikosta ja paketti oli perillä jo torstaina! Ehdin etukäteen nimittäin panikoida, ennättävätkö vaatteet ajoissa. Ei huolta, ajoissa ennättivät ja ennätimpä postaillakin niistä reilusti ennen koulujen alkua. Toinen mistä voisin vinkata, on Noshin vaatteiden reilut koot. Jos normisti tilaisin meidän jäbälle 134cm vaatteita, niin Noshin 122-128cm vaatteet on oikein hyvät! 

Miten teidän perheessä, hommaatteko päiväkotiin / kouluun aina syksyisin uutta vaatetta? Entä onko Nosh sulle tuttu vaatemerkki? Tai onko sinulla innostusta järkätä omia vaatekutsuja?

Tässä vielä Satun yhteystiedot, mikäli aloit jo miettimään tilausta tai omia vaatekutsujasi ♡

Satu Pehkonen  | satu.pehkonen@nosh-kotimyynti.fi | 050 5247 395

| IG @satu_nosh | FB Sadun NOSH-ystävät |

Lastenvaatteista intoillen

-Vilma

*osa vaatteista saatu blogin kautta