So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lapsi

Uudet sadevaatteet

Tiedätkö tunteen, kun olet ostanut noin 10 päivää aiemmin uudet kurahousut ja rukkaset ja saat päiväkodista viestin, etteivät ne pidä vettä?!

Näin kävi meille, mutta sinnittelimme koko kevään näillä vermeillä. Yksinkertaisesti otti päähän niin paljon, etten uhallanikaan lähtenyt ostamaan uusia. Nyt kun miettin asiaa, olisin voinut reklamoida. Myös pojan kumppareihin ilmestyi halkeama ja ne alkoivat janota kuravettä sisuksiinsa, kuten aiemmat seuraajansa.

Oli siis todella tarpeellista päivittää kuravaatteet ajantasalle tulevaa syksyä ajatellen

Oli siis todella tarpeellista päivittää kuravaatteet ajantasalle tulevaa syksyä ajatellen. Halusin panostaa laatuun, olen kyllästynyt kertakäyttöisiin tuotteisiin. Nykyisin ajattelen, että tulee kalliimmaksi ostaa kaksi kertaa vuodessa edulliset kuravaatteet kuin joka toinen vuosi laadukkaat kuravaatteet isommalla summalla. Olisi mielenkiintoinen, jos joku tekisi tutkimuksen aiheesta, kannattaako hinnakkaampaan laatuun satsaaminen taloudellisesti.

Lastenvaatteissa on myös se seikka, että olen huomannut merkkivaatteiden menevän kuin kuumille kiville kaupaksi kirppareilla, vaikka niissä olisi käytön jälkiäkin. Perustuotteet taas tahtovat jäädä hyvä kuntoisinakin kaapin perukoille, kun kukaan ei ole valmis ostamaan niitä käytettynä. 

Myös verkkokauppojen vertailu kannatti, hinnoissa oli useiden kymppejen eroja

Yksi sunnuntai ilta (samainen kun päätin aloittaa tämän blogin ;) ) selailin verkkokauppoja kuravaatteet mielessäni ja olin niin fiiliksissä, kun kesä alet olivat alkaneet. Löysin tämän Didricksonin puvun, Reiman kumpparit ja Reiman kurarukkaset todella hyvillä alennuksilla. Myös verkkokauppojen vertailu kannatti, hinnoissa oli useiden kymppejen eroja. Päädyin tilaamaan puvun Jollyroomilta ja kumparit ja hanskat Reiman omasta verkkokaupasta. Haastetta oli löytää isokokoiselle 6-vuotiaalle kurahousut henkseleillä. Hän todellakin tarvitsee ne! Mielenkiinnolla odotan milloin meille kotiutuu "En varmaan laita kuriksia" -vaihe. Uskon, että vaihetta saa siirrettyä kauemmas sopivan kokoisilla ja pehmeillä kuravaatteilla, jotka eivät tunnu ikävältä päällä.

Toivotaan näille kamppeille pitkää ikää! Saa nähdä miten käy, odotukset ovat suuret ;)