So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

Uusi look uuteen vuoteen Parturi-Kampaamo Svengistä

Joulujuhlat, joulu, uusi vuosi, uudet kujeet, uusi kaupunki, uusi työ...

Siinäpä vallan monta syytä, miksi tuntui mukavalta saada kampaus kuntoon vielä ennen vuodenvaihdetta.

Parturi-kampaamo Svengin ovi Ylämyllyllä onkin käynyt kohdallani tiuhaan, sillä päivitin kuontaloani siellä viimeksi marraskuun alussa ja viime viikolla visitoin samoissa tiloissa jalkahoidossa. Kätevää, että useat palvelut ja osaajat löytyvät saman katon alta ja vieläpä saman oven takaa.

parturikampaamo svengi, svengi ylämylly, ylämyllyn svengi

 Parturi-kampaamo Svengin ovi Ylämyllyllä onkin käynyt kohdallani tiuhaan

Luottokampaajani Taina oli tällä kertaa visioinut hiuksiini hauskaa leikittelyä metallinhohtoisilla Infiniti Metallics kevytväreillä. Onkin aina hauskaa kokeilla uutta ja vaikka haluan pysyä kokonaisuudessaan vaaleana, voi pastellin eri sävyillä ja pilkahduksilla tuoda kampaukseen uutuusefektiä ja poiketa totutusta.

Aluksi hiusteni raidoituista noistettiin hieman, jonka jälkeen hiusteni päälliosaan sekoitettiin vaaleanpunainen ihanuus, Platinium Mist suoraväristä, Hot Pink istä sekä valkoisesta. Hiusteni alaosaan valittiin Infiniti Metallicsin sävyistä Light Violet. Aika hurjilta kuullostavat sävyt, eikö?  ...mutta koska kyseessä ovat efektiä tuovat kevytvärit, ne luovat mukavan twistin kampaukseen sen sijaan, että räiskyisivät liikaa näin konservatiivisempaankaan makuun.

parturi kampaamo svengi, svengi, svengi ylämylly
parturi kampaamo svengi, svengi, svengi ylämylly

Värin lisäksi hiuksiani leikattiin hieman vienoon A- malliin, eli hiukseni pitenevät nyt loivasti eteenpäin. Leikkaus toi kampaukseeni toivottua napakkuutta ja jäin miettimään,  pitäisikö napsaista ensi kerralla vieläkin enemmän pois..?

Nytpä olisi kampaus taas joksikin aikaa kunnossa siten, että sillä on ilo suunnata kohti uusia tuulia. Eikö tullutkin kiva? Ja juuri sellainen leikittelevä, mutta silti hillitty. Annetaan kuvien kertoa lisää:

svengi, parturikampaamo svengi, svengi ylämylly
parturikampaamo svengi ylämylly
svengi, parturikampaamo svengi, svengi ylämylly
svengi, parturikampaamo svengi, svengi ylämylly

Olen kaikkinensa iloinen Ylämyllyn ja ylämyllyläisten puolesta, kun nyt omaltakin "kylältä" löytyy Svegin myötä paikka, jossa on alati kouluttautuva ja aikaa seuraava henkilökunta. Svegissä onnistuu erikoisemmatkin värjäykset ja visiota omasta takaa.

Trenditukkaa ei siis tarvitsekaan lähteä hakemaan enää keskustasta saakka ja kampaamon hyllystä löytyy myynnistä myös käyttämäni Affinage Professionalin tuotteet! Itse poikkean Svengissä lähes aina työmatkallani, sillä kampaamo sattuu sopivasti matkani varrelle. Ja kun me muutamme Jyväskylään, olen silti ajatellut jatkaa asiakkuuttani Tainalla ja poiketa hänen kampaamon penkkiinsä samalla, kun visitoimme Joensuussa.

Haluaisitko sinäkin istahtaa Tainan penkkiin tai varata ajan Svengiin? Tästä linkistä pääset Svengin sähköiseen ajanvaraukseen, jota on tosi kätevä & helppo käyttää!

Hiusterkuin,

Vilma

*) Hiukset saatu