So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

UUSI MEKKO | & päiväreissu Jyväskylään

Jyväskylä on meille kuin toinen kotikaupunki. Ja eilen oli mitä parhain syy kääntää auton keula kohti Keski-Suomea. Ystäväni tytär pääsi ripille ja myös kummityttönen perheineen odotti meitä kylään. 

Koko päivä oli täynnä mukavia jälleennäkemisiä, kuulumisten vaihtoa, herkuttelua ja hengailua. Mulle on tosi tärkeää, että yhteys Jyväskylän ihmisiin säilyy, vaikka välissämme onkin nykyisin satoja kilometrejä.

Mekossa yhdistyy oikeastaan kaikki, mitä siltä halusinkin

mekko
rippijuhlat, tommy hilfiger, mekko, juhla-asu

Rippijuhlat itsessään olivat ihanat ja pöydät notkuivat kaikkea aivan liian hyvää. Juhlakalu oli kauniina ja sainkin kunnian ottaa hänestä rippikuvat. 

Juhlat antoivat minulle myös mitä parhaimman syyn käydä mekko kaupoille. Iskin silmäni tähän Hilfigerin mekkoon jo aiemmin keväällä ja tarmokkaista etsinnöistä huolimatta en onnistunut löytämään mitään vastaavaa. Mekossa yhdistyy oikeastaan kaikki, mitä siltä halusinkin. Se on raikas, sievä ja silti aivan äärettömän rento päällä!

Koska mekko ylitti budjettini puolella, en raaskinut panostaa kenkiin. Tilasin kuvissa näkyvät edulliset beiget korkkarit Nellyltä. Olin varma, että tulen vähintään alaraajahalvaantumaan niiden kanssa, mutta onneksi ne muotoutuivat kuin muotouvuivatkin jalkaan ja säästyin pyörätuolilta! Thank God! 

Olin varma, että tulen vähintään alaraajahalvaantumaan niiden kanssa, mutta onneksi ne muotoutuivat kuin muotouvuivatkin jalkaan ja säästyin pyörätuolilta!

juhlavaatteet, mekko, tommy hilfiger

Autossa vietettyjä tunteja kertyi päivän aikana yli 6, mutta silti päivä oli kokonaisuudessaan niin ihana tuulahdus kotikuvioihin, että voisin väittää jopa voimaantuneeni. Ja vitsit, kun tuon 7-vuotiaan kanssa on jo helppoa! Vielä pari vuotta sitten tuollainen pitkä päivän reissu useimpine kyläily paikkoineen olisi saattanut olla vähän liikaa, mutta nyt saatiin viettää koko päivä tosi mainioilla fiiliksillä.

Onko teille tulossa kesäjuhlia? Jos on, niin joko mieleinen mekko on löytynyt? Olisi myös kiva kuulla, miten te pidätte yhteyttä kaukana asuviin ystäviin? Vai ovatko ne välimatkan vuoksi vain jääneet?

Terkuin, 

Vilma

ps. Matkasimme Jyväskylään tätä ennen alkuvuodesta ja lisää siitä minireissusta voit lukea TÄÄLTÄ.