So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

UUSI TYÖPISTE | Edullinen tyylistä tinkimättä!

Olen toivonut omaa työpistettä siitä saakka, kun aloitin YAMK opinnot ja bloggaamisen. Molemmat tapahtuivat lähes samaan saumaan - vuonna 2016. 

Tätä työpistettä on siis jumpattu mielessä jo pari vuotta ja välillä kyhäilin työpisteen tapaista olohuoneeseenkin. Minulle on kuitenkin tärkeää, että työskennellessäni saan olla ajatusteni kanssa yksin. Vaikka kirjoittamiseni on nykyisin aika nopeaa, vaatii ajatusten lennättäminen oman rauhan. Painajaiseni ovat jatkuvat keskeytykset, jolloin konkteettisen työn lisäksi kärsii etenkin työ pääni sisällä.

Vaikka kirjoittamiseni on nykyisin aika nopeaa, vaatii ajatusten lennättäminen oman rauhan

edullinen työpiste

Fakta on kuitenkin se, että meitä on kolme ja asuntomme on kolmio. Koska olohuoneessa rauhasta ei ole tietoakaan, halusin sijoittaa työpisteen makuuhuoneeseemme. Työpisteen tuli olla jotain aika kevyttä ja pieneen tilaan ujutettavaa - tyylikkyydestä tinkimättä.

Ikean Vittsjö -työpöytä vastasi näihin tarpeisiin erinomaisesti. Lasipinnat ja pöydän metallinen kehikko luovat yhtäaikaa kevyen, mutta tukevan työpöydän, joka ei varasta huoneesta ylimääräistä tilaa. Ilmeisesti pöydän valmistus on myös suhteellisen edullista, sillä hintaa tällä kaunokaisella oli vaivaiset 39e.  Kerrassaan nerokasta suunnittelua Ikealta - jälleen kerran! 

Kerrassaan nerokasta suunnittelua Ikealta - jälleen kerran!

edullinen työpiste

Työpisteen yläpuolelle ripustin Laa laa Livingin seinäristikon, joka sopi hyvin yhteen työpöydän tyylin kanssa. Pientä pähkäilyä  aiheutti työtuoli, jolta toivoin keveyttä, hyvä istuttavuutta sekä ulkonäköä. Kiitos ihanalle seuraajalleni, joka vinkkasi Jyskin Klarup tuolista ja sen spessu alennuksesta. Kotiutimme tuolin 25e lla - tuolin ovh:n ollessa 75e. 

Kokonaisuudessaan hintaa työpisteelle tuli siis 64 euroa, joka on ihan naurettavan vähän! Tällaisista löydöistä ei voi tulla kuin iloiseksi. Sain juuri näköiseni työpisteen edullisemmin kuin olisin koskaan voinut edes haaveilla. 

Onneni ja iloni kokivat kuitenkin pian kolahduksen, sillä kissan kynnet upposivat päivän vanhan työtuolin pehmusteisiin. Nyt tuoli on siis varustettu Topin puumerkeillä. 

Mitä pidät uudesta työpisteestämme? Löytyykö teiltä sama Vittsjö pöytä tai Jyskin Klarup tuoli? Ja jos keksit, mitä voisin tehdä kissan repimälle työtuolin pehmusteelle, olen enemmän kuin onnellinen hyvistä vinkeistä!

Rakkaudella,

Vilma