So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

uusi vuosi

Uusi vuosi 2017

Uusi vuosi ja uudet kujeet <3

Vuosi 2016 oli hyvä meille ja toivottavasti tästä vuodestakin tulee vähintään yhtä mukava :)

Me vietimme vuodenvaihdetta Jyväskylässä. Nyt takana on rento viikonloppu, joka piti sisällään löhöilyä, herkuttelua, kaupungilla kiertelyä ja ulkoilua.

Kaupungilla en voinut olla ihailematta vanhan kotikaupunkimme Jyväskylän niin kauniita valaistuksia. Keskustassa kävimme kahvilla lempparissani Miriamsissa,josta valitsin jouluisen laten ja seuraksi tomaatti-pesto-vuohenjuustopiiraan. Todettakoon, että törkeän hyvää jälleen kerran!  Kiertelimme myös hieman aleja, mutta olen pistänyt itseni pienimuotoiseen shoppailukieltoon. Sain hillittyä itseni kohtuullisen hyvin...vain lämpösuoja ja mustapäälaput nenälle tarttuivat matkaan...

Illemmalla herkuttelimme juustoilla, lasilla viiniä ja salaateilla. Kävimme myös ampumassa muutamat raketit ja illan meitä viihdytti Suomi 100 -konsertti. Alan ilmeisesti tulla vanhaksi, kun voin todeta, että aika toimivaa settiä vuodenvaihteen iloksi. 

Nyt on palattu kotiin monta mukavaa muistoa rikkaampana. Huomenna vielä viettelen vapaa päivää poikani kanssa, mutta sitten kutsuu taas paluu arkisiin kuvoihin.

-Vilma

ps. Olen myös aloittanut sokerittoman tammikuun, josta kuulet pian lisää ;) Tavoitehan olisi, että sokerittomuudesta tulisi elämäntapa, mutta mennään nyt ensin tämä tammikuu. Mielenkiinnolla seuraan, mitä muutoksia fiiliksissä, jaksamisessa ja kropassa tulee tapahtumaan kuukauden aikana. Odotukset ovat korkealla ;)