So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Uusia meikkisuosikkeja & meikkijärjestelijä

Postasin viimeksi joulukuussa omista meikkisuosikeistani ja sen jälkeen aiheeseen ei ole tullut palattua. Haaveilin tuolloin Joe Blascon meikkivoiteesta ja etsiskelin täydellistä eyelineriä. Tähän vanhaan postaukseen pääset tästä.

Nyt puolen vuoden aikana on tullut tehtyä harkiten uusia hankitoja meikkiboksiin ja ilokseni olen saanut olla uutukaisiin melkoisen tyytyväinen. Viimeiset kotiutukset tein Cocopandan verkkokaupasta, jossa on huimat alet meneillään. Yleensä meikit tulee kuitenkin ostettua Sokokselta, sillä sieltä olen saanut parasta palvelua ja asiantuntevia vinkkejä. Ei ole kiva ostaa kallista purnukkaa, osaamatta käyttää tuotetta. Meikeissäkin olen pyrkinyt tilanteeseen, jossa vähemmän on enemmän. Muutama hyvä tuote korvannee useamman "sieltä tuonne päin " - tuotteen.

Nyt puolen vuoden aikana on tullut tehtyä harkiten uusia hankitoja meikkiboksiin ja ilokseni olen saanut olla uutukaisiin melkoisen tyytyväinen

meikit, meikkisuosikit, uudet meikki hankinnat, arkimeikki
meikki, meikit, make up arkimeikki, meikkisuosikit, omat meikkisuosikit, bloggaajan meikkisuosikit

Yllä olevissa kuvissa on oikeastaan ne tuotteet, joita päivittäin käytän.

Uusimpia hankintoja meikkiboksiin ovat: 

- Beauty Uk:n Prime Fx | Meikinpohjustusvoide, joka tekee ihosta silkkisen. Tätä pohjustajaa käyttäessä meikkivoide levittyy helpommin & tasaisemmin. Tämä tuote oli todella iloinen yllätys, sillä valitsin sen ostoskoriini randomilla alehintaan 5,9e. Ehdottomasti peukku tälle!

- Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer Rosy Dawn | Tätä korostusseerumin ostoa mietin pitkään, ja lukuisia testailuja & positiivisia palautteita kuulleena uskaltauduin lopulta sen ostamaan. Pienet tipat kasvoille riittävät tuomaan hehkeyttä ja valoa koko ilmeeseen. Uskon tuotteen riittävän käytössäni pitkään ja nousevan yhdeksi kestosuosikiksi.

- Joe Blasco meikkivoide | Todella peittävä ja hyvän pigmentin omasava tuote. Ehkä kuitenkin hieman liian paksu näin kesään?  Tämäkin tuote on koostaan huolimatta hyvin riittoisa, sillä en tarvitse tuotetta kuin sipauksen tasoittamaan kasvojeni ihon. 

- Essence Cosmeticsin Liquid Ink | Superedullisen Essence meikkisarjan eyelineri on ollut hintansa väärti. Tarkka sivellin, ja hyvin iholla pysyvä tuote. Vuotavat silmäni kaipaisivat kuitenkin vedenkestävää tuotetta, mutta  parin euron tuotteeksi oikein hyvä. Myös sarjan huulipunat ovat olleet kesällä ahkerassa käytössä!

meikkijärjestelijä, meikit, bloggaajan meikit, meikkisuosikit
meikkijärjestelijä, meikit, bloggaajan meikit, meikkisuosikit
Vaikka kulmatuotteeni on mitä parhain, silti kulmien joka aamuinen tekeminen on rasittavaa.

Vaikka kulmatuotteeni on mitä parhain, silti kulmien joka aamuinen tekeminen on rasittavaa.

Ainoa vanhempi tuote, jota en voi olla edelleenkään hehkuttamatta on Anastasia Beverly Hillsin kulmaväri. Yllä on kuva avoimesta purkista, jota olen käyttänyt jo 2 vuotta, ja ennustaisin värin riittävän mainiosti ainakin siihen saakka kunnes saan kulmani Kauneushuone Tiina-Marilla kestävämpään kuosiin. Haaveilen kulmien 3D-kestopigmentoinneista ja nyt näyttäsi siltä, että syksyn mittaan tulen sellaiset ottamaan. Vaikka kulmatuotteeni on mitä parhain, silti kulmien joka aamuinen tekeminen on rasittavaa.

Aletuotteiden lisäksi tilasin Cocobandalta tällaisen meikkijärjestelijän. Aika näyttää miten toimiva ratkaisu tämä meikkien säilyttämiseen on. Meikkipussissa meikit helposti tahriintuvat ja muuttuvat siivottomiksi, joten jospa tämä estäisi jatkossa sen pulman.

Löytyykö meiltä yhteisiä suosikkeja? Tai olisiko sinulla minulle suositella jotain vedenkestävää eyelineriä? Olisi myös kiva kuulla millaisiin ratkaisuihin te olette päästyneet meikkien säilytyksen suhteen?

- Vilma

IG @byvilmablog | FB By Vilma