So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koti

Uutta kotiin

Olen jo pitkään miettinyt, että jotain kivempaa olisi eteiseemme keksittävä. Vihdoin surffailin itseni Deseniolle ja tilasin uudet taulut eteiseemme. Ne näyttivät aluksi aika hurjan isoilta, ja mietin, onko naisen puolikas naama seinällä vähän liikaa. Nyt pari viikkoa tauluja katseltuani pidän niistä koko ajan vain enemmän <3 Toiseksi julisteeksi valikoitui Marc Jacobsin elämänviisaus ihmisyydestä kaunokirjaimin kirjoitettuna. Kehykset poimimme Prismasta. Jahkailin etukäteen mustien ja valkoisten kehysten välillä, mutta minun oli tyytyminen mustiin, kun valkeita ei ollut lainkaan saatavilla. Mustat kehykset tuovatkin mielestäni toivottua ryhtiä ja särmää tilaan.

Kokonaisuus näyttää mielestäni nyt mukavan tasapainoiselta, raikkaammalta ja enemmän asukkailtaan. Myös lemppari lyhtyni on sommistautunut jouluun ja saanut sisäänsä kimaltelevia joulupalloja valonauhan kera. Lyhty ottaa meidät lempeästi vastaan eteisessä ja valaisee asuntoa iltaisin ja öisin. Lipastojen päällä on korurasiani timanttisin vetonapein ja musta graafinen lyhty (sekin löytö Prismasta) On ilo huomata, miten pienin muutoksin koko tilan tyylin voi muuttaa maalaisromattisesta pelkistetyksi.

Mitä pidät eteisemme uudesta ilmeestä? Onko sinusta mukava sisustella kotia pikku hiljaa niinkuin minä, vai tykkäätkö laittaa paikat kerralla kuntoon?

-Vilma