So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Vappu 2019 kuvina

Tässäpä olisi pieni kuvapläjäys meidän vapunvietosta! 

Ohjelmassa ei ollut mitään spektaakkelimaista, mutta pientä & mukavaa ja hyvässä seurassa tietenkin!

Tässäpä olisi pieni kuvapläjäys meidän vapunvietosta!  

vappu2019, parturikampaamo liiteri

Vappuaattona istahdin kampaajanpenkkiin ja luin nivaskan naistenlehtiä kampaajan väsäillessä lookkiani kesäisempään.

Olin miettinyt pitkään kylmän vaalean ja persikan eri sävyjä uudistuvaan kampaukseeni. Tämä hattarainen persikka on jotain siltä väliltä ja tykkään siitä kovin! Kävin viime kerralla tutuksi tulleessa ja hyväksi koetussa parturi-kampaamo Liiterissä.

hattarainen persikka, pastillipersikka hiukset, parturikampaamo liiteri

Käytiin vappuaattona myös kurkkimassa keskustan meininkejä ja pysähdyttiin Miriamsiin kahville. Marianne-suklaakakkuni oli niin maidoton kuin vehnätönkin ja oikein hyvä sellainen!

miriams

Vappuaaton iltana innostuin virittelemään ilmapallot ikkunaan. Serpentiiniäkin olisin ostanut, mutta se oli lähikaupasta loppu. Myös Topi antoi pallojen olla, joten ehkei se olekaan enää niin huonokäytöksinen kissa ;)

vappu 2019, vappu kuvina

Itse Vappu aloitettiin herättelevällä aamukävelyllä. Minä tunsin oloni jotenkin tukkoiseksi, mutta ehkä raitis ilma todella teki terää, sillä huonovointisuus katosi lenkkipoluilla reippaillen. Kuvan otin kotimme läheltä lähteviltä pitkospuilta. On unelma asua alle 2km keskustasta, mutta samalla päästä nauttimaan päivittäin tästä ympäröivästä luonnosta.

pitkospuut, jyväskylä

Lenkkeillessä bongasimme myös kesän ensimmäiset sorsat. Nämä ystävät olisivat selvästi kaivanneet meiltä jotain herkkua vapun kunniaksi!

sorsa

Lenkin jälkeen naaman kampaus & kohti ystäviemme kotia, jonne meidät oli kutsuttu vappubrunssille. Veimme brunssipöytään helppoja kaupan antimia: mansikoita, viinirypäleitä, juustoja, siemennäkkäriä, patonkia, croisantteja, lihapullia sekä viikunahilloa. Lisäksi pöytään oli katettu muun muassa itsetehtyä perunasalaattia, tuoreita munkkeja, nakkeja sekä simaa. Kokosimme brunssin yhdessä lasten touhuillessa, jonka jälkeen oli aika kilistää vappumaljat lehtikuohulla ja aloittaa herkuttelu!

brunssi, vappubrunssi
vappubrunssi

Jyväskylän perinteisiin kuuluu suunnata vapputivoliin ja sinneppä mekin sitten lasten toiveesta suuntasimme. Pari laitetta ja arvonta konetta myöhemmin sain huomata kukkaroni kivasti keventyneen ja sateen hiipineen Hippoksen ylle, joten oli aika kotiutua ja ottaa loppuilta iisiä. Tivolista ei tullut otettua mitään kivaa fiilistely kuvaa, ennemminkin vain stooria instagramin puolelle...mutta joku muu oli sattunut ottamaan minusta näinkin "tyylikkäitä" salakuvia :D

vapputivolissa

Tällainen vappu meillä!  Muistatko vielä, kun järjestin pari vuotta sitten vappuiset Noshin kutsut?

Miten teidän Vappu2019 sujui?

-Vilma