So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Varaslähtö kesään suihkurusketuksella + alekoodi

Heipsan <3

Joko ootte laskenu öitä kesäkuun alkuun? 

Kesä alkaa oikeesti olla jo ovella ja mä kävin ottaa siihen pienen varaslähdön Kauneushuone Tiina-Marilla suihkurusketuksen muodossa. Ei tarvinnut kauaa miettiä, tulisinko rusketukseen, kun Tiina-Mari asiaa joskus kyseli.

Päivettynyt iho on vaan niin kaunis ja pieni bruna saa ihon hehkumaan ihan eri levelille. Tuntuu kuin silmien värikin kirkastuisi ja hampaat valkaistuisivat, kun iho saa väriä. 

Päivettynyt iho on vaan niin kaunis ja pieni bruna saa ihon hehkumaan ihan eri levelille. Myös silmien väri kirkastuu ja hampaat valkaistuvat, kun iho saa väriä

byvilma, suihkutusketus, suihkurusketus joensuu, kauneushuone tiina-mari
byvilma, roses, ruusut
byvilma, suihkurusketus, suihkurusketus joensuu, kauneushuone tiina-mari

Tummempi sävy ihossa tekee myös illuusion timmimmästä kropasta, joka ei ainakaan tätä mamaa ole haitannut yhtään

Kauneushuone Tiina-Marilla on suihkurusketukseen käytössä laadukkaat Vita Liberatan tuotteet, joista saa valita itselleen mieluisen tummuusasteen (medium- & dark sävyistä) suihkurusketukseen. Itse otin tummemman, eli darkin ja olen ollut tyytyväinen valintaani.

Monet pelkäävät, tuleeko ihosta suihkurusketuksen jälkeen oranssi? Tai jotenkin nukkemainen? Toki tuotteissa ja rusketuksissa on eroja, mutta mielestäni oma rusketukseni on kaunis sekä luonnollinen. Tummempi sävy ihossa tekee myös illuusion timmimmästä kropasta, joka ei ole ainakaan tätä mamaa haitannut yhtään :D

Tässä muutama kuva ihostani ennen rusketusta:

byvilma, iho, suihkurusketus
byvilma, suihkurusketus, suihkurusketus joensuu

Ennen suihkua väri saattaa olla tarkkasilmäisimpien mielestä hieman epätasainen, mutta suihkun jälkeen epätasaisuuksista ei ollut tietoakaan

Edellisenä iltana ennen rusketusta sain ohjeeksi kuoria ihon sekä kosteuttaa sen kauttaaltaan. Itse rusketukseen mennään puhtaalla iholla, ilman hajuvesiä, deodoranttia, voiteita ym, jotka muodostavat iholle kalvon, ja heikentävät rusketuksen kestoa. Itse en myöskään meikannut, sillä halusin päivetyksen kasvoille saakka. 

Rusketukseen voit mennä vaikka alasti. Minä valitsin päälleni tummat bikinit (vaaleat saattaisivat värjäytyä). Rusketus toimenpiteenä kestää noin 10 minuuttia, jonka jälkeen hetki kuivatellaan ja sitten puetaan tummahkot löysät vaatteet.

8-10 tuntia rusketuksesta voit mennä suihkuun pesemään "ylimääräisen" värin pois ja tämän jälkeen näet, miltä rusketuksesi lopullisesti näyttää. Ennen suihkua väri saattaa olla tarkkasilmäisimpien mielestä hieman epätasainen, mutta suihkun jälkeen epätasaisuuksista ei ollut tietoakaan. 

byvilma, suihkurusketus, suihkurusketus joensuu, kauneushuone tiina-mari
byvilma, kauneushuone tiina-mari, suihkurusketus, suihkurusketus joensuu
byvilma, suihkurusketus, suihkurusketus joensuu, kauneushuone tiina-mari
byvilma, suihkurusketus, suihkurusketus joensuu, kauneushuone tiina-mari

Tässä kuva kädestä ennen rusketusta ja heti suihkurusketuksen jälkeen:

byvilma, suihkurusketus, suihkurusketus joensuu
byvilma, suihkurusketus, suihkurusketus joensuu

Kuten tästä yllä olevasta kuvasta näet, väri on vielä tasoittumassa, mutta eikö olekin kaunis sävy ja muutos ihon sävyyn on selkeästi nähtävissä.

Rusketus kestää noin 1-2 viikkoa ja häipyy pesujen mukana itsekseen pois. Minulla rusketus on ollut nyt viikon ja kestänyt hyvin. Ihoni on ehkä hieman vaalentunut suihkujen myötä, mutta edelleen kaunis sekä päivittyneen näköinen.

Jos nämä Suomen säät tosiaan meinaa olla tätä luokkaa koko kesän, on vissiin marssittava uuteen suihkurusketukseen heti tämän rusketuksen häivyttyä pois. En todellakaan meinaa olla kalkkilaivan kapteenina koko kesää :D

Kaipaisitko sinäkin päivetystä ihollesi? Tai onko kenties juhlat tulossa, ja haluaisit loistaa siellä entistäkin enemmän?

Nyt minulla on ilo antaa teille blogini lukijoille alekoodi Kauneushuone Tiina-Marille, jolla saat suihkurusketuksen viikolla 22 (29.4-4.6.2017) hintaan 25e <33

Vinkkaa aikaa varatessasi: byvilma ja olet oikeutettu alennukseen <3

Rusketusterveisin

-Vilma

ps. Jos haluat lukea Kauneushuone Tiina-Marilla ottamistani volyymiripsistä lisää, kurkkaa tänne

* Suihkurusketus saatu blogin kautta yhteistyössä