So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

KUVIA KUVAAMISEN ILOSTA & VIIKON KUULUMISIA

Viime aikojen kuvat blogissa ovat olleet pitkälti harkittuja tai ainakin vain ja ainostaan blogia varten otettuja.

Halusinkin haastaa itseni kuvailemaan viikon ajan randomisti just niitä juttuja, mitä huvittaa ja juuri silloin kun huvittaa. Kuvia kuvaamisen ilosta siis!

Halusinkin haastaa itseni kuvailemaan viikon ajan randomisti just niitä juttuja, mitä huvittaa ja juuri silloin kun huvittaa

Random kuvien siivittämänä onkin kiva kertailla viikon kuulumisia, kun blogini vietti pientä talvilomaa. Vaikka itse blogi ei päivittynytkään, työ sen taustalla jatkui normaalisti. Jaoin somessa muutamia postauksia, päivitin Instagramia, sovin sähköpostitse uusia yhteistyökuvioita ja pääsimpä lähettämään arvontavoittojakin.

Palkintojen lähettäminen on muuten aivan yhtä kivaa, kuin joululahjojen antaminen - saan itse valtavasti hyvää mieltä siitä, kun voin piristää jonkun toisen päivää! Myös Facebokissa arpomani himmeli sai uuden kodin ja väsäsin viikonloppuna uuden himmelin olohuoneeseemme & messuille mukaan otettavaksi. 

blog awards

Myös siistit kaapit lisäävät ihmeellisesti mielenrauhaani

Blogijuttujen lisäksi olen käynyt normaalisti töissä, kuskannut poikaa paineihin ja tehnyt kotihommia. Lähenevä kevät ja vapaa viikonloppu saivat minut myös koluamaan kaappeja. Taas löytyi kasseittain tavaraa kiertoon.

Etenkin tavarat, joita ei välttämättä saisi myydyksi, olen laittanut suosiolla Facebookin kirpparille lahjoitettavaksi. Tuntuu hyvältä, kun voi lahjoittaa toiselle jotain, mikä on itselle tarpeetonta. Myös siistityt kaapit lisäävät ihmeellisesti mielenrauhaani ja tunnetta siitä, että hommat ovat hallussa.

Viime viikko oli myös siitä ihmeellinen, että innostuttiin paistamaan vohveleita...eikä kerta riittänyt tai toinenkaan, vaan KYLLÄ paistoimme kolmet vohvelit viikon sisään. Vohvelirauta, joka oli saanut tätä ennen loikoilla laakereillaan usemman vuoden, pääsi viime viikolla tosi toimiin!

Testailtiin samalla erilaisia täytteitä vohveleille ja ajattelin toteuttaa pian postauksen, johon kokoaisin meidän top-10 täytteet. Omaksi lemppariksi taisi valikoitua vohveli kermavaahdolla & Marianne crush rouheella. Jos et ole vielä testannut, niin testaappa ♡

Somat kukat pöydällä ja kaunis sisälle tulviva auringonvalo lähes pakottivat minut tarttumaan kameraan

Sellainen viikko meillä tällä kertaa. Yllätin itsenikin sillä, kuinka usein kameraan viikon aikana tartuin. Viehätyn kauniista asioista ja niiden ikuistaminen kameralle on jotenkin todella kutkuttavaa. Somat kukat pöydällä ja kaunis sisälle tulviva auringonvalo lähes pakottivat minut tarttumaan kameraan yhä uudestaan ja uudestaan.

Jotkut kuvista ovat sellaisia, joita en tavallisesti täällä  julkaisisi...vähän hömpsyisiä ja hassusta kuvakulmasta otettuja, toiset taas onnistuivat yllättävänkin hyvin ja päätynevät vielä instagramiin myöhemmin. 

kissa
byvilma

Ai niin, ja melkeinpä unohdin mainita, sen olevan TAAS se aika vuodesta, kun lukijat pääsevät ehdottamaan vuoden inspiroivimpia blogeja. Jos minun blogini on mielestäsi vuoden viihdyttävin, inspiroivin tai vaikka vuoden tulokas, käythän ilmiantamassa sen Inspiration Blog Awards raadille täällä. 100 yksittäistä suositusta saaneet blogit ansaitsevat ehdokkuuden Inspiration Blog Awardseihin. 

Miten sinun viikkosi on sujunut? Onko sinusta ok, jos blogi jää välillä pienelle tauolle? Päivittelin infoa tauosta somen puolelle, mutta jos olisit kokenut sen tarpeelliseksi myös täällä blogissa, niin hihkaisethan!

Aurinkoisia päiviä toivoen,

Vilma

IG @byvilmablog   FB By Vilma