So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhelifestyle

VIIKONLOPPU | + pari vinkkiä sileämpiin hiuksiin

Viikonloppuisin hiimaillaan aamutakissa pitkälle päivään, juodaan useampi kupillinen kahvia ja viipyillään sohvalla lastenohjelmia katsellen.

Ja vaikka itse olen ottanut tavaksi herätä aamuisin ennen muita, joskus jo hyvin varhainkin,  leijun silti aamumoodissa usein keskipäivään saakka. Nykyisin nämä hetket ovat juuri niitä, joissa koen eniten onnellisuutta. Niitä leimaa kiireettömyys, tietynlainen vapaus ja kaikkien hyvä yleisfiilis meneillään olevasta viikonlopusta. 

Nykyisin nämä hetket ovat juuri niitä, joissa koen eniten onnellisuutta

viikonloput, sileät hiukset, hyggeily, byvilma, emme diciotto
viikonloput, sileät hiukset, hyggeily, byvilma, emme diciotto

Aamujen rauhallisuus ja seesteisyys vaihtuvat kuitenkin päivän mittaan harrastuksiin ja muihin menoihin. Nauroimme eilen mieheni kanssa hänen lukemalleen viisaudelle, joka kuului näin: " Jos kaikki aikasi ja rahasi eivät mene harrastukseen, tällöin harrastuksesi on väärä". Meillä molemmilla on tainnut kolahtaa harrastuksien kanssa oikeaan ja voidaan todeta täyttävämme tuon mietelauseen kriteerit. Mieheni hurahti viime kesänä golfiin ja sen jälkeen hänen viettinsä on vienyt alati nurmelle. Itse taas rustailen viikonloppuisin postauksia valmiiksi ja kuvailen juttuja tulevien viikkojen postauksia varten.

Aamut usein siis hengailemme, mutta päivät laukkaamme milloin missäkkin ja iltaisin on taas oiva aika pysähtyä. Usein viikonloppuiltaisin lämpeää sauna, teeveessä pyörii jotain koko porukalle sopivaa viihdeohjelmaa ja itse suoritan kauneuden hoitorituaalejani, kuten ihorullausta, naamioita, jalkahoitoja ja muuta mukavaa.

Viikonloppusaunassa olen ottanut tavaksi hemmottella hiuksiani Emme Diciotton syväkosteuttavalla tehohoidolla. Tehohoitoa voi käyttää hoitoaineen tavoin, jolloin vaikutusaika on lyhyempi, mutta viikonloppuisin otan tuotteen tehosta kaiken irti ja annan naamion vaikuttaa saunan lämmössä suositellut 15 minuuttia. 

Viikonloppuisin otan tuotteen tehosta kaiken irti ja annan naamion vaikuttaa saunan lämmössä

viikonloput, sileät hiukset, hyggeily, byvilma, emme diciotto
viikonloput, sileät hiukset, hyggeily, byvilma, emme diciotto

Naamio tekee hiuksistani ihanan pehmeät, mutta se ei yksikseen riitä suoristamaan epämääräisen luonnonkiharaa kuontaloani. Koska viikonloppuisin on enemmän aikaa, niin panostan silloin myös hiuksiini enemmän. Ehdoton hiustenlaittoni kulmakivistä on suoristusrauta. Vinkkinä kaikille sileämmistä hiuksista haaveileville suositelisin tehohoidon kaveriksi Emme Diciotton lämpösuojaa: Smoothing Silkiä. Väitän tämän tuotteen olevan paras suihke suoristukseen, jota olen koskaan testannut. 2 painallusta tuotetta riittää tekemään hiuksista taivaallisen sileät. Naamiosta ja Smoothing Silk suihkeesta on muodostunut lähes rutiininomaiset kaverit viikonloppujen hiustenlaittoon, kun haluan panostaa hiuksiini astetta enemmän.

Kokonaisuudessaan viikonloput kuluvat siis pitkälti kiireettömästi hengaillen, harrastusmenoissa, lapsen kanssa touhuten, sukulaisia tavaten, kotitöitä tehden ja panosten itseeni ja kauneuteen. Ja aina aika-ajoin on extramukavaa, jos viikonlopulle sattuu jotain spessua, kuten juhlia

Mielekkyys olemiseen koostuneekin asioiden välisistä kontrasteista ja kun asiat ovat tasapainossa, on myös ihmisen hyvä olla.

Aika kiva todeta, että juuri nyt asiat elämässäni ovat enemmän tasapainossa kuin ehkä koskaan ennen ja nautin siitä todella. Viikonloppujen jälkeen aikataulutetumpi arki tuntuu taas oikein kivalta ja tehokkaalta vaihtelulta viikonlopun höntsäilylle.

Toivottavasti myös sinun viikonloppusi on ollut voimaannuttava ja myös sulla on ollut aikaa itsellesi, tärkeille ihmisille ja merkitykselliseksi kokemillesi asioille.

terkuin,

Vilma

ps. Myös äitini on löytänyt itselleen harrastuksen, joka vie kaiken ajan ja varmaan myös rahatkin: shetlanninponit! Sain viime yönä viestin pienen ponivauvan syntymästä, joten tänä viikonloppuna pääsemme ihailemaan myös tuota pientä karvaista ihmettä! Postasin porukoideni poneista joskus lisää TÄNNE

* ) Hiustenhoitotuotteet saatu blogin kautta