So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

matkailu

Viikonloppureissu Viihdekeskus Flamingoon Vantaalle & pieni pyörähdys Helsinkiin

Viikonloppureissumme Viihdekeskus Flamingoon Vantaalle oli hyvä päätös kesälle.

Lähdimme matkaan kahden, sillä kyseessä oli vuotuinen "parisuhdeviikonloppumme", niin imelältä kuin se kuullostaakin! Emme kuitenkaan matkustaneet 500 kilometriä kylpeäksemme ruusunterälehtien kanssa romanttisesti poreammeessa, vaan meille riitti, että saimme unohtaa kalenterit ja kotityöt sekä olla toisillemme enemmän läsnä.

Yövyimme tällä kertaa Sokos Hotel Flamingossa, joka oli hyvin tavallinen hotelli: ei siis mikään luksus, mutta perusasiat olivat mukavasti kunnossa. Valitsimme hotellin sen helppouden vuoksi. Flamingoon oli kätevä tulla autolla ja ilmainen parkki koko reissun ajaksi oli meistä iso plussa! 

Perjantain kiertelimme hotellin vieressä sijaitsevaa kauppakeskus Jumboa ja kävimme syömässä todella maukkaat pastat Hangon makarooni tehtaalla. Tein Jumbosta joitain ostoksiakin, joista parhaimmat olivat uudet työkengät sekä ihana sininen kaftaani!

Emme kuitenkaan matkustaneet 500 kilometriä kylpemään ruusunterälehtien kanssa romanttisesti poreammeessa

viikonloppureissu helsinkiin, helsingissä, hki, flamingo
viikonloppureissu flamingoon, viihdekeskus flamingo, jumbo
viikonloppureissu flamingoon, viihdekeskus flamingo, jumbo, hangon makaroni tehdas
viikonloppureissu flamingoon, viihdekeskus flamingo, hangon makaroni tehdas, jumbo, viikonloppu vantaalla

Lauantai oli pyhitetty Helsingille ja etenkin Suomenlinnalle. Lautta Kauppatorilta Suomenlinnaan kulki nopeasti ja kustansi vain 2,2e. Suomenlinna oli ihan oma maailmansa ja siellä olisi riittänyt nähtävää ja koettavaa vaikka kokonaiseksi päiväksi.

Me tutkittiin linnoistusta noin pari tuntia ja nälän kolkutellessa mahanpohjia suuntasimme takaisin keskustaan etsimään sopivaa lounaspaikkaa. Päädyimme lopulta Vapiaanoon, jonka pitsoja olimme kuulleet kehuttavan. Pitsat olivatkin oikein maukkaat, mutta yleisfiilis ravintolassa oli aika hektinen ja sekavakin ravintolan omintakeisen ruuantilaus systeeminsä vuoksi.

Lauantai-iltana otimme iisiä Flamingon Spassa, joka oli mukava päätös hieman voimiakin vieneelle päivälle

helsinki
viikonloppureissu helsinkiin
suomenlinna, hki
vapiano helsinki

Lauantai-iltana otimme vielä iisiä Flamingon Spassa, joka oli mukava päätös hieman voimiakin vieneelle päivälle. Sauna ja lämmin mineraalivesiallas tuntuivat luksukselta ja sopivan unettavilta ennen hotellin lakanoiden väliin kömpimistä. 

Sunnuntaina nukuimmekin pitkään ja minä aamuvirkkukin nousin ylös vasta lähempänä kymmentä. En meinannut uskoa silmiäni, kun katsoin kelloa herätessäni. Hotellin aamiaisen jälkeen suuntasimme kotimatkalle hyvillä mielin ja huomasimmepa suunnittelevamme jo ensi kesän reissua.

Parasta reissussa oli tehdä meille mieleisiä juttuja omaan tahtiin. Shoppailimme, näimme ja koimme uutta sekä söimme hyvin. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa?

Nyt akut ladattuina on hyvä suunnata kohti syksyä.

Oletko sinä vieraillut Flamingossa? Tai suunnitellut lomaa sinne?  Itse ajattelisin paikan kokemuksemme pohjalta ehkä enemmän perhelomakohteeksi, vaikka meidän lomammekin siellä oli oikein onnistunut.

terkuin,

Vilma