So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Viikonloppuvieraita

Pikkuveljeni ja hänen kihlattunsa visitoivat meillä nyt ensikertaa täällä Jyväskylässä.

Joensuussa asuimme samalla asuinalueella ja pidimme yhteyttä joskus tiiviimmin ja toisinaan saattoi mennä kuukausiakin, ettemme eksyneet kyläsille. Joka tapauksessa he ovat meille hyvin tärkeitä ja tuntui mukavalta, kun he tulivat meille tänne Keski-Suomeen.

fazerina kakku

Kakuksi leivoin Fazerin sivuilta löytyvän suklaakakun

Perjantai-iltaa vietimme mieheni syntymäpäivää iltapalan ääressä juhlistaen ja myöhäisilta soljui Harry Potter elokuvaa katsellen.

Lauantaina saimme lisää synttärivieraita. Kakuksi leivoin Fazerin sivuilta löytyvän suklaakakun, josta tuunasin oman mieleni mukaan Fazerina version. Kiusallista, kuinka paljon tykkäänkään leipoa, mutta kuka nämä kaikki herkut söisi?

Myöhemmin lauantaina suuntasimme shoppailemaan ja teinpä kaupoilla myös itselle muutamia kivoja ostoksia tulevaa kesää silmällä pitäen. Päivällistä herkuttelimme vieraiden toiveesta Naughty Burgerissa, jossa portobello sienellä täytetty hampurilainen on ollut takuuvarma valinta näin kasvisruokaa suosivalle! 

Myöhemmin lauantaina suuntasimme shoppailemaan

viikonloppuvieraita, byvilma
viikonloppuvieraita, byvilma
me naiset

Lauantai- illaksi olimme varanneet vielä WayOutista pakohuoneen nimeltä Hangover. Huone oli yksi hauskimmista, joissa olen ollut. Huoneessa riitti ratkottavaa kaikille ja satuimmepa läpäisemään sen vielä yllättävän nopeastikin. Olisiko meillä mennyt huoneessa aikaa noin 40 minuuttia... Huonepakopelin jälkeen istuskelimme vielä hetken kaupungilla ennen kuin suuntasimme yöpuulle.

Sunnuntaina nautimme auringonpaisteesta ulkoillen niin lenkkipolulla kuin Jyväsjärven jäällä fiilistellen. Kuumat kaakaot ja kahvit satamakahvilassa kruunasivat talvisen ulkoilun.

Kaikkien mukavien aktiviteettejen lisäksi viikonloppuumme kuului kiireetöntä hengailua, oleskelun ihanuutta, palapelien kokoamista, arkisia askareita, kahvikupin ääressä istuskelua, jutustelua ja läsnäoloa. Monia mukavia yhteisiä hetkiä, joista syntynee kultaisia muistoja! ♡

Mitähän kivaa me ensi kerralla sitten keksittäisiin... 

Vilma

ps. Postauksen kuvia tuli napsittua lauantaiaamuna, kun aurinko tulvi kauniisti sisään keittiön ikkunoista, muuten kamera ja puhelin saivat pysytellä pitkälti kaapissa koko viikonlopun ajan.