So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Viime päivien kuulumisia

Pitkä viikonloppu loppiaisineen alkaa olla takana. Vielä odotellaan saunaan pääsyä ja sitten on aika kellahtaa sohvalle Monsterit Oy:n pariin :) Onko muilla samanlaisia sunnuntai-illan suunnitelmia?

Tänään ajattelin kirjoittaa puhtaasti kuulumispostauksen, noiden viimeisempien paatoksellisten ruokasaarnojen jälkeen :D Toivottavasti kukaan ei oikeasti kokenut niitä niin? 

Mutta siis sokerittomalla jatketaan. Viikonloppu on ollut nyt selkeästi haastavampaa, kun on ollut aikaa miettiä herkkuja.Tiukkana on kuitenkin pysytty ja tänään muun muassa kieltäydyin kohteliaasti pikkuveljeni tuomista ihanista donitseista.

Toinen pienimuotoinen lakkoni koskee shoppailua, jota olen viime aikoina yrittänyt hillitä minimiin. Että ei mikään helppo vuoden aloitus shoppailua rakastavalle sokerihiirelle :D Mutta en tiedä kuvittelenko, vai ovatko energiatasoni oikeasti nousseet sokerittoman myötä? Ainakin iltaisin olen jaksanut valvoa, eikä peti ole imaissut minua jo heti klo. 22.00.

Sokerista eroon rimpuilun lisäksi on viikonloppuna tullut puuhattua myös paljon muuta mukavaa.

Tänään kävimme aamulla luistelemassa ja päivemmällä raveissa. Raveissa oli yllätykseksemme tarjolla myös ilmaista rekiajelua ja tottahan toki hypättiin kyytiin! Ihana elämys lapselle ja näin aikuisellekin!

Kutsuin tänään myös pikkuveljeni avopuolisonsa kanssa meille syömään. He asuvat aivan lähellämme, mutta silti meidän tulee nähtyä aivan liian harvoin. Eli kiva kun kävitte <3 Ruuan jälkeen pelattiin erä Unoa, jonka 6v voitti tiukasti. Rentoa yhdessäoloa, tykkään!

Viikonloppuna järjestelin myös ison kasan valokuvia albumeihin. Voi sitä voiton tunnetta, kun urakka oli ohi. En ole valmis luopumaan paperikuvista ja niitä tuleekin tilattua aina, kun puhelimen muisti alkaa täyttyä. 

pizza, bruchetta pizza, novelle,
koira, chihuahua

Sen lisäksi, että viikonloppu sisälsi paljon kaikkea mukavaa, on myös ensi viikosta tulossa jännittävä.

Tiistaina minulla on poikani kouluunlähtö palaveri, silllä tammikuun aikana on laitettava haut kouluihin menemään. Jaiks, vastahan koko eskari alkoi? Ensi viikolla menen myös purentalihasten rentoutushoitoon sähkönavulla...joka on täysin uusi juttu minulle! Odotan innolla! Oletko sinä kuullut tällaisesta hoidosta aiemmin? Saatte lukea kokemuksistani ja hoidosta lisää blogistani heti ensi viikon aikana ;) 

Myös koulu starttaa pienen joululoman jälkeen torstaina ja perehtyminen henkilöstöresurssien johtamiseen saa alkaa! 

Näin kun alkaa viimeisimpiä kuulumisiamme listaamaan, tuntuu, että onpa paljon kaikkea. Elo on kuitenkin tuntunut suhteellisen rauhalliselta ja aikaa kotoiluun ja perheellekin on jäänyt mukavasti <3 

Tehokasta viikkoa kaikille toivottelee 

-Vilma