So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lastenvaatteet

Vaateintoilua & uusia asusteita Pono designilta

Moikka kaikki <3

Mites teidän viikko on sujunut?

Täällä just palailtiin salilta ja yllätin itseni, kun rullailin 50 min juoksumatolla miehen treenaillessa. Eipä olekaan tullut aikoihin juostua, joten oli kiva huomata, että vielä tää mama jotain jaksaa...ja saanko vähän kehua, meni aika kevyestikin vielä ;D

Tulin kuitenkin postaamaan viime aikojen kivoista asustehankinnoista. Hankintoja on tehty niin itselleni kuin pojallekkin kevättä silmällä pitäen! Oon myös yrittänyt ostaa fiksusti: laatua sekä kestävyyttä. Lisäpontta eettisiin valintoihin vaatevalinnoissa kannustaa viime aikoina medioissa pyörineet faktat vaateteollisuuden tuottamista ilmiöistä. Luin muun muassa, että keskimäärin yhtä vaatetta käytetään vain neljä kertaa!??...wtf...aivan älytöntä.

Tunsin siis hyveellisyyttä ihmisenä, kun klikkailin jyväskyläläisen äidin perustamasta Pono design verkkokaupasta pojalle pipoa ja tuubihuivia kevääseen

byvilma, pono desing, käsityötä suomesta
byvilma, poni design
by vilma, pono design

Olen kuitenkin aika aloittelija ja vasta herännyt siihen, että voisin valita muutakin kuin halpoja kerttisvaatteita hetken mielihyvään. Myös niitä tulee aika ajoin kotiutettua, mutta jospa suunta olisi nyt kuitenkin lähtenyt oikeaan. Tunsin siis hyveellisyyttä ihmisenä, kun klikkailin jyväskyläläisen äidin perustamasta Pono design verkkokaupasta pojalle pipoa ja tuubihuivia kevääseen <3 Ja vaikkei tuotteita tilausta tehdessä varastossa ollut, saapuivat ne ennätys nopeasti viikossa! Periaatteessa tuotteet ovat siis ikäänkuin meille ommellut, aika kiva, eikö? :)

Pojan toiveesta tilaukseen Ponolta lähti musta peruspipo sekä tuubihuivi. Äitinä olisin kotiuttanut jonkin merkin ihanista tupsupipoista. Ehkä seuraavaan tilaukseen pipo tupsulla, vaikka sitten itselle ;) Tuubihuivin ostin selkeästi vain kaupunki käyttöön. Pitää lisäillä kuvia tuubista ja piposta päällä, kunhan ehditään niitä mallailemaan. Oletko sinä muuten törmännyt aiemmin tällaisiin lasten tuubihuiveihin? Multa mennyt ainakin ihan ohi, jos niitä on ollut kaupan. 

Lisää suomalaisten vaatteiden intoilua on luvassa ylihuomenna, kun emännöin ekaa kertaa Noshin kutsuja

Tästä postauksesta näytti nyt tulevan myös oodi Pono designille, vaikka oli tarkoitus vain pikaisesti kirjoitella viime aikojen hankinnoista. Voit varmaan siis aistia innostukseni kyseistä brändiä kohtaan? :D Muuta suomalaista meiltä löytyy Gugguun ja Reiman muodossa. Gugguulta mustat leggarit on tällä hetkellä ihan lempparit, vaikka aluksi näytti ettei poika hyväksy niitä alkuunkaan.

byvilma, pono desing
byvilma, noshin kutsut
byvilma, converset

Lisää suomalaisten vaatteiden intoilua on luvassa ylihuomenna, kun emännöin ekaa kertaa Noshin kutsuja. Oon kyseisestä illasta jotenkin tosi innoissani ja ehkä myös pikkiriikkisen jännittää, miten tarjoilut sun muut onnistuu. Mutta ei tässä mitään paineita aleta ottamaan, vaan rennolla meiningillä vietellään kiva ilta ihanien vaatteiden ja ihmisten parissa. Odotan etenkin löytyisikö naisten mallistosta mulle kivat leggarit kevääseen. Suunnittelin  kutsuja tänään aamulla ennen töihin lähtöä ja  Topi puski itsensä jatkuvasti kalenterille köllöttelemään, ajatteli varmaan, että kutsuista viis.

Näiden suomalaisten hankintojen lisäksi nappasin itselleni viime kauppareissulla varrettomat Converset kevääseen ja kesään. Ei kovin yksilöllinen ja erilainen valinta, mutta ei vitsit, kun ne on vaan niin kivat! Löytyykö kenties sama pari myös sulta?

Ai niin ja sain Ponolta noi kuvissakin vilahtavat rusettiponnarit yllärinä!  Oli pakko laittaa jo heti seuraavana päivänä töihin, niin kivat ne on <3

Mietitkö sinä vaateostoksia tehdessäsi tuotteiden eettisyyttä? Entä joko olet kerennyt tutustumaan Pono designiin vaatemerkkinä? Tai oleko löytäynyt jostain muusta suomalaisesta vaatemerkistä oman lempparisi? Ainakin Vimma ja Papu tuntuu olevan nyt kovassa nosteessa Noshin ja Gugguun lisäksi. 

Vaateterveisin

-Vilma

*Tuotteista saatu blogin kautta alennusta

*Rusettiponnarit saatu blogin kautta