So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lastenhuone

Eskarilaisen huone

Täällä vietellään ensimmäisen lomapäivän aamua kahvikupposen ääressä :) 

Ajattelin, että tänään kirjoittelisin 6v poikani huoneesta, joka on kokenut monta muodonmuutosta parin vuoden aikana. Vihdoin huone alkaa miellyttää myös minun silmää, vaikka tärkeintä onkin asukkaan viihtyminen. Huoneessa hallitseva elementti on parvisänkyhärdelli, joka oli "pakko saada" viime kesänä!

Vahasimme mäntyisen sängyn valkealla puuvahalla ja siitä tuli ihan soma. Työ vahauksessa oli kylläkin odotettua valtavampi. Sänkyyn kuuluisi vielä hyllykkö, mutta se oli ikuinen sotku, joten nostimme hyllykön varastoon. Voi olla, että sänky on vain hetken huumaa ja ensi kesänä siirrymme perus 80cm joustinpatjasänkyyn. Se vaihtis olisi ainakin lakananvaihtajan mieleen ;D

Työpöytä on alkanut käydä tarpeelliseksi 6veen legojen säilytysmekkana ja vuoden päästä siinä pitäisi tehdä läksyjä. Tuoliksi sosialisoin lapsuudenkodistani kivan jakkaran, jonka maalasin hopeiselle spraylla. Jakkarasta tuli mielstäni aika cool ja tämän hetken puuhasteluihin se on riittävä. 

Maton ja verhojen valinta huoneeseen on ollut mielestäni äärimmäisen vaikeaa. Nyt mattona Askon puuvillainen raitamatto, ja verhoina H&M Homen halppis verhot. Tekstiilien valintaa on hankaloittanut se, että rakastuin aikoinaan Jyväskyläläisessä Harjun paperissa ihaniin leijona & tiikeri julisteisiin, joiden ympärille koko huonetta on rakennettu. Kaipaisin myös tänne Joensuuhun vastaavaa paperi-/ sisustuskauppaa. Ainakaan vielä en tiedä sellaista olevan? Jos sinä tiedät, niin ilmianna paikka ;) Haluan sinne! 

Tällainen huone meidän pojalla tällä hetkellä. Joulupukki toi myös nyrkkeilysäkin, joten sen viritystä tässä mietimme. Lelujen järkevä säilytys ja määrän kohtuullisena pitäminen tuottavat jatkuvasti päänvaivaa... etenkin näin joulun jälkeen :D Legojen kanssa hyvä ratkaisu on ollut Play & Go -leikkimatto, josta kirjoittelin kesällä täällä.

Olisi kiva tietää, mitä te lukijat ajattelette tällaisesta lastenhuoneesta. Voit painaa "tykkää" nappia postauksen lopusta, jos huoneen ilme miellytti sinun silmääsi :) Myös ideoita nyrkkeilysäkin viritykseen otetaan ilolla vastaan :D

-Vilma