So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

VUODEN 2018 SISUSTUSESINE

Mun ois aika esitellä teille, meidän uusin uutukainen sisustushankinta, seinäristikko ♡ Tämä huoliteltu valkea ihanuus somistaa nyt yöpöytääni led-valoin & postikortein somistettuna, mutta yhtä hyvin voisin nähdä ristikon kiinnitettynä työpisteellemme (joka on siis vielä haaveissani ) tai vaikka poikani uudistettuun huoneeseen

Sen lisäksi, että Laalaalivingin erilaiset seinäristikot ovat hurmaavia, on brändi minusta muutenkin kiehtova

seinäristikko, laalaalivig, vuoden sisustusesine
seinäristikko, laalaalivig, vuoden sisustusesine
seinäristikko, laalaalivig, vuoden sisustusesine

Myös tämä ristikko tullaan näkemään tulevaisuudessa eri tiloissa ja tehtävissä aina uusin somistein - fiiliksen mukaan!

Jos muistat, niin väänsin ensimmäisen seinäristikkomme K-Raudasta hankitusta verkosta, jonka käyttötarkoitus oli alunperin aivan jokin muu kuin sisustusesineen virka. Tämä Laa Laa Living in seinäristikko vie idean uudelle levelille, ollen huolitellumpi ja jokaista yksityiskohtaa myöten viimeistelty. Sen lisäksi, että Laa Laa Livingin erilaiset seinäristikot ovat hurmaavia, on brändi minusta muutenkin kiehtova. Kyseessä on uusi suomalainen sisustusmerkki, jonka takaa löytyvät pienen pojan vanhemmat Annika & Vesa.

Itse valitsin seinäristikoista valkean ja suorakulmaisen. Harkitsin pitkään myös talon muotoista ristikkoa, mutta aavistelin tämän kaikista "pelkistetyimmän" verkon olevan meidän kotiimme sopivin. Valkea ja suorakulmainen ristikko on ehkä parhaiten eri tiloihin soveltuva, sillä rakastanhan tavaroiden asettelua yhä uudelleen ja uudelleen. Myös tämä ristikko tullaan näkemään tulevaisuudessa eri tiloissa ja tehtävissä aina uusin somistein - fiiliksen mukaan! 

seinäristikko, laalaaliving, sisustusesine
seinäristikko, laalaaliving, sisustusesine

Juurikin ristikon monikäyttöisyyden ja kauniin muotoilun ansiosta povaisin Laalaalivingin seinäristikoista vuoden 2018 ilmiötä! Saa nähdä käykö ennustukseni toteen? Merkkejä sisustusristikoiden nousevasta trendistä oli nähtävillä jo viime vuonna. Innokkaimmat seinäristikkofanit allekirjoittanut mukaanlukien väänsivät ristikkoja jopa rautakauppojen verkoista - aikaa ennen Laa Laa Livingin viimeisteltyjen seinäristikkojen markkoille tuloa. Nyt näkisin, ettei paluuta noihin DIY verkkoihin ole. Ja huomasimpa instafeediäni selatessa, että näitä verkkoja tulisi pian myös mintunvihreinä & söpöinä vaaleanpunaisina -nämä selkeitä takuuhittejä lastenhuoneiden vuoden 2018 sisustuksessa!

Mitä luulet, osuuko ennustukseni oikeaan ja nousevatko seinäristikot vuoden 2018 sisustushitiksi? Oletko kuullut Laa Laa Livingin brädistä ennen? Eikö olekin huippua, että Suomesta nousee tällaisia uusia & lupaavia tuotemerkkejä markkinoille!

...ai niin ja psstt...sainpa luvan arpoa yhden sisustusverkon myös Instagram seuraajieni kesken! Kurkkaappa @byvilmablog & feedistäni kuva sisustusverkosta ja osallistu vapaavalintaisen verkon arvontaan! Arvonta-aikaa on 6.1.2018 saakka!  ♡

Sisustusintoillen

-Vilma

* Sisustusverkko saatu blogin kautta