diy

DIY: Yllätys iskälle ♡

Huomenna olisi taas aika juhlia isejä!

Täällä on vietetty todellista askartelusessiota, sillä halusin vihdoin koittaa toteuttaa karkkikortin myös itse! Inspistä hain osittain netistä, mutta oikeastaan ideat korttiin tupsahtelivat suurimmaksi osaksi omasta päästä! Nyt kun sain kortin omalle isälle valmiiksi, olisi vuorossa ukin kortti! 

Täällä on vietetty todellista askartelusessiota, sillä halusin vihdoin koittaa toteuttaa karkkikortin myös itse!

suklaapatukkakortti, karkkikortti, isänpäiväkortti, lahja isälle
suklaapatukkakortti, karkkikortti, isänpäiväkortti, lahja isälle

Kortti on helppo ja edullinen lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea!

Kortti on helppo ja edullinen lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea! Haastavinta mulle sokerilakkolaisena tässä prokkiksessa oli olla koskematta noihin nameihin!! Etenkin suukot kutsuivat mua haukkaamaan, mutta pysyimpäs tiukkana! Terveisiä vaan teille muille mun kanssa sokerilakkoon lähteneille ja tsemppiä näihin "vaaranpaikkoihin"!!

​   ​
suklaapatukkakortti, karkkikortti, isänpäiväkortti, lahja isälle

Mutta niinkuin vuosi sitten kirjoitin , meillä ei uusioperheessämme ole erikoisia isänpäivärutiineja ja 4 tuntia päivästä menee aina matkustaen, kun haen poitsun kotiin reissusta. Ajattelin, että olisin tarjonnut omalle isälleni lounaan kaupungilla, mutta hänellä tuntui olevan liikaa kiireitä lounasta ajatellen. Sovimme kuitenkin viettävämme meidän isän isänpäivää maanantaina, kun vanhempani ja veljeni avopuolisonsa kanssa tulevat meille ja minä saan toimia emännän roolissa! Ei kai se isänpäivä niin päivän päälle ole? ...ja joskus muuten vietimme jouluaattoakin päivän myöhässä...eikä sekään haitannut mitään, kun koko porukka asennoitui hommaan oikein! 

Mitäs tykkäsit tällaisesta isänpäiväkortista? Mukaanhan olisi voinut sujauttaa vaikka vielä pari arpaakin, mutta ne pääsivät unohtumaan multa kauppaan, joten näillä mennään! Entä kuinka pyhiä tällaiset juhlapäivät ovat sulle, voisitko itse kuvitella viettäväsi isänpäivää tai vaikka jouluaattoa päivän myöhässä?

Isejä isosti onnitellen

-Vilma