So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ ♡

Ystävänpäivänä on aika muistaa ja kiittää niitä ihmisiä, jotka kulkevat kanssamme niin ylä- kuin alamäissä, arkena ja juhlana.

Minulla ei ole ystävää joka sormelle, mutta ne muutamat ovat sitäkin rakkaampia ja rinnastettavissa lähes sisarruksiin/ sukulaisiin. Parasta on, kun toisen kanssa voi olla 100% aito, miettimättä onko se ihan ok.

byvilma, nunuco, nunuco design

Parasta on, kun toisen kanssa voi olla 100% aito, miettimättä onko se ihan ok.

Tänä ystävänpäivänä juhlistimme myös minulle kaikista rakkainta ystävää - tuota ihanaa miestä , joka täyttää vuosia aivan tässä ystävänpäivän tienoilla. Vilinää ja vilskettä riitti, kun sukulaiset kokoontuivat kakun & kahvin ääreen kolmioomme.

Itse santsasin kahvia muutaman kupin liikaa, jonka seurauksena pyörin sängyssä useamman tunnin, kunnes nousin blogin ääreen rustailemaan postauksia. Kohta olisi kuitenkin kömmittävä takaisin pehkuihin, sillä aamulla odottaa aikainen herätys.

nunuco design, nunuco, puhelimenkuoret

Ystävänpäivän kunniaksi saan jakaa teille myös alekoodin NUNUCO DESING in verkkokauppaan, josta kuvissakin vilahtelevat puhelimenkuoreni on hankittu. Koodilla BYVILMA saat  - 15% alennusta koko Nunucon valikoimasta. Koodi on voimassa 20.2.2018 saakka.

Miten sinun ystävänpäiväsi sujui? Vilinässä ja vilskeessä kuten meillä? Vai kenties hieman rauhallisemmissa tunnelmissa? Entä valvottaako kahvi sinua, kuten se minulle tänä yönä teki?

terkuin, 

Vilma

*) Kuoret saatu blogin kautta