So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Elämä nyt

I'M BACK!

Hyvää syksyä! Blogin parissa jälleen, kun löytyy motivaatiota ja ennen kaikkea USKALLUSTA ilmaista itseään muuallekin, kuin pöytälaatikkoon. Kehitystä siis tapahtuu. Turhaa se on kuitenkin pelätä omia mielipiteitä, ne ovat muuttuvia ja siksi tässä kirjoittaa 'minä tässä ja nyt' . Ihmetellään sitten vuosien päästä omia mietelmiä ja sitä, kuinka turhaan on jännittänyt asioiden ilmaisemista. Jokin ääni se sisällä kuitenkin huutaa "kirjoita, kirjoita", joten se taitaa olla hengittämisen ohella välttämättömyys ? Tai vähintäänkin kutsumus. 

"The best time to do it is now"

Lyhyt update elämästä ja mitä se omalla kohdallani sisältää:

Tällä hetkellä opiskelen Yliopistossa kolmatta vuotta, treenaan säännöllisesti juoksemista ja käyn töissä. Kuvioihin kuuluvat myös musiikki ja autot. Rästiopinnot ja räppääminen on myös viihdyttävää ja välillä vähemmän viihdyttävää oheistekemistä akuuttien asioiden kyljessä. Kaikkea pitää kokea ja kokeilla. Syksy on aina kehityssuunnan taittamista ylöspäin. Suunnitelmissa on aktivoida blogi ja youtube -kanava jälleen uuteen uskoon. Aika on rajallista, mutta myös ideatulvaan hajoaminen ei ole vaihtoehto, kun sisältöideoita löytyy pitkäksi aikaa. Projektina kumpikin liittyy itsetunnon kohottamiseen ja oman itseilmaisun rohkaisutyöhön.

Viimeaikoina olen tehnyt paljon ajatustyötä siitä kuka olen, mitä haluan olla ja mihin ajatusmalleihin olen juuttunut. Vaikeinta on omien käytösmallien muuttaminen ja ennenkaikkea niiden ymmärtäminen. Varsinkin opinnoissa olen huomannut tiettyjen epätoimivien kaavojen ja kierteiden toteutuvan jatkuvasti, joiden takia opinnot eivät ole edenneet toivotulla tavalla. Järjestely ja suunnitelmallisuus, sekä erilaiset kokeilut ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on kuitenkin poistanut näitä ongelmia ja tuoneet lisää motivaatiota ja tavoitteellisuutta tekemiseen.

Tärkeintä on puhua itselle nätisti

Kohti parempaa minäkuvaa siis itsetunnon nostamisen kautta. Itsetunto vaikuttaa kaikkeen mahdolliseen, myös blogiin kirjoittamiseen. Mieli on ohjelmoitava uudelleen päivä päivältä, mikäli sitä ja sen kautta ulkoista toimintaa haluaa muuttaa. Tärkeintä on puhua itselle nätisti ja huolehtia ensin kehon hyvinvoinnista. Siitä kun usein tulemme tinkimään kiireiden keskellä. Täydellisyyden voi kuitenkin unohtaa kaikessa ja täyttää mielummin tunteet haluamallaan sisällöllä, jolloin asioita alkaa tapahtua kuin itsestään motivaation kautta. 

Positiivisuus -kliseet toimii ja niitä voisin tähän lisätä tuhansia.

Oman itsensä kadottaminen on helppoa, mutta löytäminen on seikkailu tuntemattomaan. Näkökulmien kääntäminen auttaa: aina kun ahdistaa ja stressaa, on pysähdyttävä fokusoimaan itsensä asioiden hyviin puoliin. Sekin klisee toimii, niin se vaan menee vuosisadasta toiseen. Tärkein avain kontrolliin on ymmärtää onnellisuuden ja motivaation tärkeys, sekä keinot pitää niitä yllä mahdollisimman hyvin. Kuvitella että se on itsessä asuva voima, jota pitää ruokkia ja mistä pitää huolta.

Blogini vanhoille ja uusille seuraajille: Tervetuloa seuraamaan elämäni käänteitä!
Ajatellaan hyviä asioita ja tullaan ajatustemme kaltaisiksi

❤ ❤ ❤

Me, myself and I. That's all I got in the end
                                            -Beyonce Knowles