Nämä herkulliset muffinit suunnittelin aiemmin keväällä, kun kehittelin leivottavaa kansalaisopistolla pitämälleni kakkukurssille. Teimme muf… Lue lisää

Karitsaa ja lammasta tulee syötyä lähinnä pääsiäisen seutuun, vaikka se on oikein oivaa ruokaa muulloinkin. Erityisesti karitsa valmistuu hyv… Lue lisää

Tykkään marinoida käyttämäni lihat itse, jolloin saan niihin juuri haluamani maut ja voin välttää turhia lisäaineita. Marinadeihin kannattaa… Lue lisää

Kaikki ystäväni varmasti tietävät, että olen kastike-ihminen. Ra-kas-tan erilaisia kastikkeita ja niitä mieluusti keittelen itsekin. Tällä ke… Lue lisää

Oma suosikkirisottoni sisältää joko erilaisia sieniä tai vihreää tankoparsaa. Myös sipulia risotostani löytyy, sillä se tuo ihanaa makua riis… Lue lisää

Voikukansukuinen mustajuuri on maan alla kasvava juures, joka maistuu hienostuneen hempeälle. Makua ei kannata piilottaa vahvojen makujen all… Lue lisää

Tätä keittoa teimme ystävieni kanssa jo syksyllä, kun vietimme kaveriporukan illallisia ystäväni kotona. Keitto oli tehty vain kurpitsasta, s… Lue lisää

Kotona leivottu leipä, sämpylät ja rieskat ovat herkullisia ja sellaisia tulee leivottua usein, sillä samalla yleensä saa käytettyä hyödyksee… Lue lisää