So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

BLOGI MUUTTAA!

Keittiönkaappien siivousta näyttää vähän muutolta.

Kuten varmasti moni on jo huomannut tai kuullut, niin So-Up-blogien tarina on tulossa tiensä päähän tammikuun lopussa ja se tarkoittaa sitä, että Cebicin keittiö muuttaa takaisin Bloggeriin, jossa blogi on ollut auki myös nämä kolme vuotta, jotka kerkesin olla so-uppilainen. Mitään dramatiikkaa tähän ei sen kummemmin liity, blogitoiminta ei ollut mediatalolle kannattavaa ja kaikki blogitoiminta lakkautetaan, joten luonnollisesti meidän on etsittävä uudet kodit blogeillemme. Itse en lopettamista pitänyt vaihtoehtona, sillä olen pitänyt yhtä Suomen vanhimmista ruokablogeista ja ikää tällä kokonaisuudella on jo lähes 14 vuotta!

Löydät blogini osoitteesta

>>>>>>>>>>> http://cebicinkeittio.blogspot.com/ <<<<<<<<<<<

ja sinne onkin nyt siirretty kaikki materiaali näiden vuosien ajalta, ettei mitään tekstejä jää välistä. Olipa muuten homma! Vaikka onneksi en kerennyt koskaan pistää vanhaa alustaa kiinni, niin nyt tarvitsi vain siirtää kaikki tekstit ja kuvat näiden kolmen vuoden ajalta, mutta oli siinäkin tosiaan homma kaiken muun kiireen keskellä.

Kiitos mediatalo Karjalaiselle henkilökuntineen ja So-Upille sekä sen vetäjille Emmalle sekä Helille näistä vuosista. Harmi, että aika ei ollut vielä otollinen maakunnan omalle blogialustalle ja homma ei lähtenyt siihen lentoon, mitä ajatuksia vuosien varrella oli. Ehkäpä vielä joskus karjalasta kajahtaa ja oikeasti paikallinen alusta on pystyssä :)

Joten tulkaahan seurailemaan blogivirtaani tuonne vanhaan paikkaan, tämä So-Upin blogi hiljenee nyt tähän viestiin.

Kiitos ja heippa!

terkuin Hanna