So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Yleinen

Uusi alku - muutto käynnissä!

Kesän 2011 karviaiset

Harva lukijani taitaa tietääkään, että alunperin kesäkuussa 2006 perustin Cebicin keittiössä -ruokablogin nimenomaan tänne bloggeriin, josta samaisen vuoden elokuussa muutin vuodatukseen. Nyt kuutisen vuotta myöhemmin on aika palata takaisin blogin synnyinsijoille, joten tervetuloa mukaan! :)

Niinhän siinä sitten kävi, että vuodatuksen blogit kokivat suuren takaiskun kuvapalvelimen kaaduttua ja minultakin yli kolmen vuoden kuvat katosivat vanhasta rakkaasta blogistani kokonaan. Yhden sähkökatkon johdosta hukkaan valuivat lukemattomien tuntien työ ja panostus blogin eteen - kyllä tekniikka on ihmeellistä!  Olin kuitenkin tyytyväinen vuodatukseen kaikki nämä vuodet ja loppuun asti jaksoin uskoa, että kaikki kuvat saadaan palautettua takaisin blogeihin. Valitettavasti toisin kuitenkin kävi ja haikein mielin jätän vuodatuksen nyt taakseni. Toisaalta olin jo pidempään haaveillut blogin "remontoimisesta" niin ulkoasullisesti kuin ehkä vähän muutenkin. Vanhan blogin ulkoasu ei ole miellyttänyt silmääni enää vuosiin, mutta minkäs teet, kun ei aikaa ja taitoa itsellä riitä ja hyvä kun välillä kerkesi edes jonkun postauksen tekemään. Koska puolet blogiurastani haihtui kuin savuna ilmaan, oli muuttopäätös huomattavasti helpompi tehdä, vaikka vielä hetki sitten olin sitä mieltä, että vuodatuksessa blogataan jatkossakin, kävi miten kävi. Harmi kuitenkin jättää noin 1200 sivun verran blogitekstiä taakseen ja aloittaa puhtaalta pöydältä, vaikka toisaalta tässä muutoksessa on suuri mahdollisuus kaikkeen uuteen. Taakse jää myös kuukautta vajaa kuusi vuotta vuodatuslaisena ja kävijälaskuri raksuttelee tätä postausta kirjoittaessa noin 919 000 kävijän lukemia, eli myöskään huimaa miljoonan kävijän lukua en koskaan taida samassa laskurissa nähdä. 

Uudessa Cebicin keittiössä jatketaan bloggailua tuttuun CK-tyyliin, eli postauksien alussa kerrotaan hieman taustatarinaa kokkaustuokiolle tai muita kuulumisia, seuraavaksi kerrotaan resepti valmistusohjeineen ja lopussa ovat omat kommentit reseptin toimivuudesta ja toteuttamisesta, mahdollisia tuunausvinkkejä ja muita fiiliksiä. Ja koska vanha blogini sisältää - ainakin omasta mielestäni - paljon mukavia ja kokeilemisen arvoisia reseptejä, nostan vanhoja postauksiani jossain vaiheessa tähänkin blogiin. Postauksien sisältämää kategoria-määrää tulen tässä blogissa hieman järkeistämään ja pitämään kategoriat napakkana sen takia, että itsekin ilman suurempia etsimisiä löydän etsimäni ohjeet kätevästi.

Vanha blogini jää siis arkistoksi vanhoille resepteilleni ja niille kuville, jotka sieltä vielä löytyvät. Blogin löytää jatkossakin osoitteesta cebic.vuodatus.net, mutta uutta sisältöä sinne ei enää muuttoilmoitusta lukuunottamatta ole tällä hetkellä tiedossa. Facebookin Cebicin keittiössä meininki ei kuitenkaan muutu ja siellä julkaistaan myös paljon sellaista materiaalia, jota ei tänne blogiin laiteta, joten tervetuloa tykkäämään fb-sivusta samalla!

Siispä lämpimästi tervetuloa uuteen Cebicin keittiöön seuraamaan, mitä tästä uudesta alusta kehkeytyy! :)

terveisin Hanna