So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Juomat

Vihersmoothie

Salaatti juotavassa muodossa :)

Kaapissa oli vähän turhan paljon salaattiaineksia ennen maalle suuntaamista, joten eikun pieni tutkaus vihanneskaukaloon ja ainekset blenderiin! Salaatti sopii hyvin smoothieen, joskin lehtisalaatti voisi maistua vähemmän hallitsevasti lopputuloksessa. Banaani ja meloni tuovat sopivaa makeutta, joten mitään sokereita tms. tähän ei mielestäni tarvitse lisätä - banaani myös tukevoittaa juomaa sopivasti, ettei se jää liian luiruksi. Ja parsakaali, se maistuisi hyvältä smoothiessa!

2-3 isohkoa lasillista

  • 1 jääsalaatti
  • ½ kurkku
  • ½ minihunajameloni
  • 2 banaania
  • 1-2 dl kuplavettä (tai omppumehua)

Revi salaattia hieman pienemmäksi, paloittele kurkku, meloni ja banaanit blenderin kannuun. Lisää pieni loraus kylmää hiilihapotettua vettä, että terät pyörivät kunnolla ja soseuta ainekset tasaiseksi. Lisää vettä, kunnes saat sopivan koostumuksen aikaiseksi. Tarjoile kylmänä. 

Hyvää! Smoothien avulla jaksoi pitkälle päivään ja se oli raikas aloitus päivään :) Tarvittaessa juomaan voi lisätä mehua, jogurttia tai muuta maitotuotetta. Miun makuuni tämä oli sopiva näin. Muutenkin erilaiset smoothiet ja fruitiet ovat käteviä aamupaloja.

Värikäs aamupalahetki