So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Sponsoroidut

Voita AQVIA hiilihapotuslaite!

Kuva: AGA AQVIA

Nyt voit voittaa itsellesi tyylikkään valkoisen ja kätevän AGA AQVIA Balance -hiilihapotuslaitteen! Sain kunnian järjestää jo toisen kerran lukijoilleni AGAn sponsoroiman kilpailun, jossa on mainio palkinto, sillä Balance-hiilihapotuslaitteen suositushinta on 89 euroa! Lue alta, kuinka voit osallistua uudistuneen Cebicin keittiössä -blogin ensimmäiseen kilpailuun! :)

Kuva:AQA AQVIA

AQVIA lanseerasi tänä kesänä kaksi uutta juomatiivistettä, mansikka-limen ja granaattiomenan. Jo aiemmin markkinoilla olleet maut ovat persikka, päärynä, sitruuna-lime, kaktus-lime ja puolukka. Lisäksi AQVIAlta on saatavilla kolme siideritiivistettä, päärynä, omena ja omena-seljankukka.

********************

Mikä yllä oleva maku maistuu sinulle parhaiten ja miksi?

Osallistu arvontaan vastaamalla kysymykseen ja siihen, kuinka monella arpalipukkeella (1-4, ehdot alla) osallistut kilpailuun. Jätäthän samalla sähköpostiosoitteesi ja mahdollisen blogisi osoitteen tähän postaukseen viimeistään perjantaina 17.8.2012. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla kilpailun päättymisen jälkeisenä viikonloppuna. Palkinto voidaan toimittaa vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. 

Voit saada kilpailuun jopa neljä arpalipuketta 

1 arpa: jättämällä kommentin tähän postaukseen 

sekä halutessasi lisäarvat

 + tykkäämällä Cebicin keittiössä Facebook-sivusta

 + jakamalla kilpailulinkin blogissasi/facebookissasi

 + liittymällä tämän blogin lukijaksi 

********************

Uutuusmaut, mansikka-lime ja granaattiomena

Sain samalla testattavakseni uutuusmaut ja yllättäen kyllä, lempparikseni nousi granaattiomena. Pidän ihan hirmuisesti mansikan ja limen yhdistelmästä kaikessa, mutta granaattiomena voitti tällä kertaa maussa raikkaudellaan ja erilaisuudellaan. Lisäksi sain kaksi AQVIA-skumppalasia, joista testailin uutuusmakuja. Kieltämättä tuli hieman juhlavampi fiilis, kuin perusvesilasista kuplavettä nautiskellessa! :)

Mansikka-lime maustettua kuplavettä skumppalasista ja tuoreita mansikoita