So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kilpailut

Voita Segafredo myespresso -kapselikahvilaite!

Kuva: Meira/Segafredo myespresso

Ilouutisia! Sain kunnian järjestää lukijoilleni pienen kilpailun, jonka palkinto kerkeää vielä joulunpyhiksi uuteen kotiin! Osallistu siis arvontaan ja voita itsellesi uusi Segafredo myespresso -kapselikahvilaite, arvo noin 50 euroa! Kilpailuaika päättyy lauantaina 15.12. kello 23.59.59 ja voittajaan otetaan yhteyttä sunnuntaina. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, arvotaan uusi voittaja. Laite postitetaan voittajalle jouluviikolla.

Segafredo Zanetti on italialainen kahviyritys, joka omistaa Suomessa kahveista ja mausteistakin tutun Meiran. Joulumarkkinoille saapuneella Segafredo myespresso -kapselikahvilaitteella on helppo valmistaa kotona espressoa tai espressopohjaisia juomia, jotka maistuvat samalle kuin Italiassa - onhan Segafredo Italian myydyin espresso. Kahvikapseleita laitteeseen on saatavilla neljää eri makua: Intermezzo, Espresso Casa, Emozioni ja kofeiiniton Deca Crém. Laite toimii etupaneelissa olevaa vihreä nappia painamalla, juoma valmistuu parissakymmenessä sekunnissa ja käytetty kapseli putoaa säiliöön, josta ne voi laittaa vaikkapa biojätteeseen. Espresson pinnalle muodostuu kaunis ja kestävä crema, sillä vedenpaine on jopa 19 baria. Laite on myös helppo pitää puhtaana, sillä maito on vaahdotettava erikseen, laitteen läpi kulkee vain vettä ja kahvikapselit. Eikä tämä vie paljoa tilaa, sillä laite on 17,8 cm leveä, 25 cm korkea ja 32,8 cm syvä, painoakin vain neljä kiloa. Aika näppärää, vai mitä!

Kuva: Meira/Segafredo myespresso

Haluaisitko voittaa tämän espressokoneen omaan keittiöösi kahviherkutteluhetkiä varten? Jätä alle kommentti, jossa kerrot millaisista kahveista ja kahvijuomista sinä pidät. Jätähän myös sähköpostiosoitteesi tai blogisi osoitteen, että saan yhteyttä voittajaan heti arvonnan päätteeksi.

Muistathan seurata Cebicin keittiötä myös Facebookissa

Paljastan siellä, millaisista kahveista itse pidän :)

Palkinnon tarjoaa Meira.