bloggaus

Kuka, mitä ja miksi?

Oi että, hei vaan kaikille! Oon niin innoissani tästä, että pääsin bloggaajaksi So-Upille!

Olen tosiaan Marianne, 31-vuotias nainen ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla. Olen haaveillut bloggaamisesta jo pidemmän aikaa ja viimeiset pari vuotta olen todella harvakseltaan päivittänyt omaa blogia blogspotissa. Nyt kuitenkin kaksi vanhempaa lastamme aloitti päivähoidon ja ovat aina puolet viikosta hoidossa ja puolet kotona, joten minullekin jää hieman enemmän aikaa tälle bloggaus-harrastukselle.

Miksi sitten So-Up? En tosiaan ole paljon vielä blogannut ja kysymyksiä tulee mieleen koko ajan, ajattelin että osana tällaista bloggaaja-yhteisöä saisin helpommin apua mieltä painaviin kysymyksiin, mutta myös saisin jakaa ajatuksia muiden bloggaamisesta kiinnostuneiden kanssa. Toisaalta nyt pääsen myös tavallaan aloittamaan tämän koko harrastuksen ns. puhtaalta pöydältä.

Mistä minä sitten kirjoitan ja miksi? Blogini kertoo pääosin elämäntapamuutoksesta ja hyvinvoinnista. Itse aloitin elämäntapamuutokseni vuoden 2015 alussa lopettamalla tupakoinnin. Sen jälkeen paljon on muuttunut omassa ajattelutavassani ja siinä samalla oikeastaan kaikilla elämän osa-alueilla. Olen oivaltanut paljon asioita ja myös rohkeasti alkanut kokeilla uusia juttuja. Näistä minä haluan teille kertoa ja toivon että saisin ehkä jonkun teistäkin motivoitua tekemään pieniä muutoksia. En kuitenkaan halua rajata kovin tiukkaan aihealuettani, vaan kirjoitan kaikesta mikä ihmisen vaan voi tehdä onnelliseksi ja paremmin voivaksi.

Hyppäähän messiin ja lähde tutustumaan minun tapaani muuttaa elämääni!