Kauneus

Absolution La Solution + Controle Skin Booster vs. Juice Beauty Blemish Clearing serum

Raskaampien asioiden jälkeen sopivan tehokasta aivojumppaa on ruotia vähän kosmetiikkaa. Puhdistavat seerumit ovat edelleen yksi tärkeimmistä käyttämistäni tuoteryhmistä, kiitos wannabe-teini-ihoni. 
Käytän tällä hetkellä kirkastavaa/puhdistavaa seerumia ennen nukkumaanmenoa kasvoöljyn alle. Tuotteista viimeisin on jokin aika sitten viimeisimmän pisaransa luovuttanut Absolution, sitä ennen käytössäni oli Juice Beautyn puhdistava seerumi. Molemmat tuotteet ovat saaneet osansa bloginäkyvyydestä, ja yleensä arviot ovat olleet positiivisia (ostin kummatkin ns. sokkona palautteen perusteella).
 


JB:n seerumi kirkastaa ihoa hedelmähappojen ja salisyylihapon voimalla. Rauhoittavana aineena toimii aloe vera. Lisäksi tuotteessa on ubikinonia ja C-vitamiinia, jotka jälleenmyyjä Naturellen mukaan uudistavat ihoa. Seerumi kesti käytössäni melkein puoli vuotta.


Miedosti hedelmäiseltä tuoksuva seerumi tuntuu iholla todella miellyttävältä, jopa siinä määrin, että tulee mieleen voiko se olla tehokas ollenkaan. Olisin helposti voinut kuvitella sen olevan pelkkä kosteuttava seerumi, niin pehmeäksi se ihoni jätti. Tähän tuote sitten minun osaltani ikävä kyllä kompastuikin. Jos haluan kosteuttavan seerumin, ostan sellaisen. Kirkastavalta odotan enemmän potkua.

Absolutioniin latasin heti kohtaisen kovat odotukset ihan jo hinnankin puolesta; litrahinta on Juice Beautyyn verrattuna moninkertainen ja pakkauskoko vain murto-osa edellämainitusta. Osannette arvata kuinka kävi riittoisuusasian kanssa?


Tässäkin seerumissa on aloe veraa, ja ainesosalista jatkuu rosmariinin ja salvian voimin. Mielenkiintoisena ainesosana toimii propolis, jonka lisäksi Naturellen sivuilla mainitaan kummallisuudet Crajiru ja Tepescohuite. Öh..? Aivan sama, jos ne toimivat, ajattelin katsellessani meikittömiä kasvojani peilistä.

Ja voihan. Kun minä en löydä tästä mitään paljoakaan hyvää sanottavaa. Ensinnäkin, seerumin koostumus on hyvin erikoinen. Se on väriltään ruskeaa, ja levittäessa tulee mieleen, että kasvot jäävät ikään kuin likaisiksi. Koostumus ei ole aivan sileää, vaan sormissa tuntuu pienen pieniä hiukkasia. En tiedä, onko niiden funktio toimia mietona mekaanisena kuorintana, jotta tehoaineet pääsevät imeytymään paremmin? Paras kohta tuli kuitenkin silloin, kun oli aika viimeistellä homma kasvoöljyllä. Seerumilla oli tapana alkaa rullata öljyn alla..! Mahtavaa :D Tietenkin myös pienen pakkauskokonsa ansiosta (15 ml) se kesti käytössäni vain vähän yli kaksi kuukautta, mutta en voi sanoa olleeni harmissani kun se muutama viikko sitten loppui.

Absolution-töhnää.

Vähän yllätti, ettei kumpikaan suosikkiseerumi lunastanut paikkaansa "voi ostaa milloin tahansa lisää"-tuotteiden joukossa, vaan päätyivät kertakäyttöisten kastiin. Jälleen erinomainen esimerkki siitä, kuinka eri tavalla koemme tuotteet ja niiden toimivuuden :)

Näiden seuraaja on ollut käytössä nyt reilun kuukauden, kirjoittelen siitä myöhemmin keväällä. Osaatko arvata mikä se on? ;)