Autoilu

Autonrenkaat omaan hotelliinsa..? (sisältää ARVONNAN!)

Autoilu on asia, josta en ole aiemmin täällä blogin puolella kirjoittanut. Olen kasvanut niin sanotusti dieselinkäryn keskellä (oikeasti enemmän kuin vähemmän), ja rattiin tartuin heti kun ymmärsin miten siitä pidetään kiinni, ensin isäni sylissä ja jalkojen yltäessä polkimille mökkitiet olivat minun. Näin aikuisiällä autolla ajaminen on tietenkin tärkeä osa arkea, mutta pidemmillä matkoilla varsinkin yksin ajellessa erinomainen tapa nollata ajatuksia. Tiedätkö, kun tie on tyhjä ja voit kääntää volyymit kaakkoon, laulaa vähän sinnepäin ja jammailla samalla, nautiskella siitä vapauden tunteesta? Etkö? :D Ei se haittaa, kannattaa silti lukea eteenpäin ;)

Olin oikein mielissäni, kun minulle ehdotettiin blogiyhteistyötä Joen Rengas-Experteiltä. Yrityksellä on monipuolinen merkkiedustus, luonnollisesti renkaanvaihtopalvelu sekä rengashotelli, josta en ollut aiemmin kuullutkaan. Tiesin toki, että jossain päin Joensuuta sellainen on saatavilla, mutta luulin sen olevan A: kallista ja B: jotenkin hankalaa. 

Olisiko mukavaa, jos näistä huolehtisi vaihteeksi joku muu? Ja kyllä, auto pääsi pesuun heti kuvaamisen jälkeen :D

Rengashotellin toimintaan halusin siis perehtyä tarkemmin myös siitä syystä, että en ole koskaan aiemmin tullut ajatelleeksi sellaisen käyttöä (jos ne renkaat eivät ole seisseet tuolla omassa varastossa, niin ne ovat olleet isäni nurkissa). Siinä asiaa pyöritellessäni tajusin, että eihän esimerkiksi kerrostaloissa asuvilla ole mitään mahdollisuutta säilöä niitä, varsinkin jos taloudessa on useampi auto tai puoliso, joka hamstraa varaston täyteen kukkaruukkuja.

Renkaanvaihdon lisäksi myös tuulilasit tulevat korjatuksi.

Rengashotellipalveluun kuuluu renkaanvaihto, renkaiden pesu ja huolto. Asiakkaalle muistutellaan, kun alkaa olla aika vaihtaa vanhojen tilalle uudet. Ja mieti: jos ei ole aikaa käydä vaihdattamassa niitä renkaita, niin Joensuun keskustan alueella homma hoituu Joen Rengas-Experttien toimesta vaikka työpäiväsi aikana..!

Vaikka kuinka paljon autolla ajamista rakastankin, niin mikään rassailija en ole. Olen sillä tavalla etuoikeutettu, että elämässäni on miehiä, jotka hoitavat tuollaiset asiat puolestani. Enkä nyt tarkoita, että palvelua tulisi käyttää ainoastaan jos on isätön sinkkunainen, joka ei halua liata omia käsiään. Ehkä sen eläkeikäisen isän tai kiireisen puolison voisi välillä vapauttaa ainaisesta rengasrallista? Jäljelle jää kuitenkin vielä halkojen pinoamista tai muita puutarhatöitä... ;)

Sitten kivaan osuuteen (lupasinhan!): Sain taas luvan sekä alekoodiin että arvontaan, joten koodilla Elina K saat renkaanvaihdon kolmellakympillä (30 e) huhtikuun loppuun saakka. Arvon myös yhdelle onnekkaalle kesäkaudeksi rengashotellipaikan, joka sisältää tietysti myös itse vaihdon! Arvontaan osallistuminen tapahtuu tutuilla ohjeilla: saat yhden arvan, kun kerrot kommenttikentässä, kenen ajattelit vaihtavan renkaasi tänä keväänä? Toinen arpa tulee, kun käyt tykkäämässä tämän blogin ja Joen Rengas-Experttien Facebook-sivuista, ja kolmannen kun käyt Instagramissa painamassa "seuraa". Osallistumisaikaa on 4.4. asti. Onnea arvontaan!