So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

luonnonkosmetiikka

Black Friday-tärpit!

Marraskuun lopun ostovimmapäivä rantautui Suomeen muutama vuosi sitten ja yhä useampi yritys onkin lähtenyt siihen mukaan reippailla tarjouksilla! :) 

Ajattelin koota itseäni - ja ehkä sinuakin ;) - eniten kiinnostavat tarjoukset samaan postaukseen, niin niitä ei tarvitse etsiä useasta paikasta.

Biodellyssa on kaikki tuotteet -20% alennuksella koodilla biodellyblack

Natural Goods Companylla on hieman monimutkaisempi alennusjärjestelmä: Mádaran ja Logonan tuotteet ovat -15%, Khadin -20% ja Santen -25%. NÄIDEN LISÄKSI on muutama tuote reippaassa -40% alennuksessa. Omat suosikkini niistä ovat:

Mossa Micellar Water - hyvä "perusmiselli". Ei herätä mitään suurempia intohimoja, mutta puhdistaa sillä lailla sopivan pehmeästi (jos jotain misellivesissa kammoksun, niin liian "saippuaista" koostumusta).

Mádara Nokkonen Daily Defence - yksi luonnonkosmetiikan parhaista "perusvoiteista". Tätä voi laittaa vaikka mihin kasvoista vauvan pyllyyn.

WHAMISA Kelp Sheet Mask - tämä odottaan kaapissani edelleen testiään, mutta minulla on vahva ennakkoaavistus, että tämä on hyvä. Joten tällä alennuksella taidan napata pari lisää ;)

Mádara Smart Antioxidant Fluid - Mádaran keväällä lanseeratusta voiteesta minun on pitänyt postata jo moneen kertaan, mutta miten se onkin jäänyt..! Tätä Fluidia en ehkä ostaisi talveksi, vaan valmiiksi ensi kesää varten :D Täyteläisempi Cream sopinee kuivaan talvi-ilmaan paremmin (ja sekin on siis alennuksessa).

Naturellesta saa koodilla BLACK -20% alennuksen kaikista muista tuotteista, paitsi Mahalo-, Nuori-, Vintner's Daughter- tai Kypris -tuotemerkeistä tai lahjakorteista. 

Joliessakin tarjoukset vaihtelevat tuotemerkeittäin:

20% alennuksessa ovat seuraavat:

Absolution, Alima Pure, Couleur Caramel, Eco by Sonya,Ecodenta, Estelle & Thild, Iroisie, Isla Apothecary, Kure Bazaar (paitsi SuperBase aluslakka ja kynsilakanputsari), LBL, Patyka, The Ohm Collection,Whamisa, Zuii 

25% alennuksessa ovat:

NYR, Pai ja Supermood

30% alennuksessa ovat:

Mádara, Mia Höytö, Rahua ja Warpaint 

House of Organicin tarjouksia selatessa meinaa alkaa hengästyttämään, joten luettelen mielenkiintoisimmat:

100% Puren ihanat sheet maskit sekä suurin osa NYR:n tuotteista -15%

Inikan tuotteista -30%

Suomalaisen Melliksen jo valmiiksi edulliset tuotteet -50% 

Eleven vaatii asiakkailta hyviä hoksottimia, ja oikeaa shoppailuasennetta: Kaupassa on nimittäin tunneittain vaihtuvat 40% alennukset eri tuotemerkeistä pääpäivänä eli perjantaina kello 12-23 välillä ja lisäksi 30-50% alennus valikoiduista tuotteista. Innokkaimmat joutuvat siis viettämään koneen ääressä koko päivän :D Lisäksi koko viikonlopun (pe-su) on voimassa tarjous -20% yli viidenkymmenen euron ostoksista ja -30% yli kahdensadan euron ostoksista!

Kosmetiikan lisäksi tarjolla on tietysti valtavasti siistejä juttuja hyvinvointiin ja terveyteen liittyen :)

Kannattaa kurkistaa ainakin Foodinille: koko valikoima on -20% ja lisäksi mukana on superhyviä erikoistarjouksia, kuten tämä ihana kookosvesi <3, tai arjen peruspilarit hera- ja viherjauhe!

Puhdistamolla on koko valikoima -30%! 

Myöskään Hyvinvoinnin tavaratalon megavalikoimaa ei kannata unohtaa. Pikavilkaisulla näyttäisi siltä, että kaupassa on aikomus katsella tyhjiä hyllyjä maanantaina :D

Mikä on sinun strategiasi? Käytätkö tarjoukset hyödyksi esimerkiksi joululahjoja silmälläpitäen vai vietätkö Älä osta mitään -päivää?

* Sisältää mainoslinkkejä