So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kauneus

Lavera Intense Volumizing Mascara

Sain Laveran maahantuojata testattavakseni yhden sarjan uutuusripsiväreistä, Intense Volumizing Mascaran. Olen testannut useita luonnonkosmetiikan ripsivärejä, mutta suurin osa niistä on jäänyt tähdenlennoiksi, enkä ole hankkinut enää uutta. Se jokin on aina puuttunut.


Tähän mennessä paras ripsiväriyhdistelmä on ollut Zuiin Volume alle ja Laveran Volume päälle, koska niiden ominaisuudet tukevat toisiaan, yksinään ne eivät toimi. Minähän tietenkin olen harvoine ja lyhyine ripsineni kosmetiikkavalmistajalle tavanomaista hankalampi asiakas, koska eihän noita nyt oikeasti mikään ripsiväri tuuhenna. Mutta pientä näkyvyyttä voi kai silti toivoa ;)

En siis ollut erityisen toiveikas testatessani tätä IVM:ää ensimmäistä kertaa. Eikä se silloin merkittävää vaikutusta tehnytkään, koska kuten suurin osa muistakin (myös synteettisistä) ripsiväreistä, myös tämän piti antaa vetää muutama kerta ilmat sisäänsä, että koostumus kuivahti optimaaliseksi.

Suuri harja jakanee mielipiteitä. Itseäni se ei haittaa, sotkua saattaa tulla mutta pumpulipuikot ovat sitä varten :D


Ja hemmetti. Skeptikkokin meinasi herkistyä, sillä tämähän toimii!

Yksi kerros

Sama edestä. Silmissä ei ole muuta meikkiä.


Ripsiväri kerrostuu hyvin, ja se pitää taivutukset kohtuullisesti, eli ripset eivät suoristu samantien ripsiväriä koskettaessaan (kuten vaikkapa Laveran Volumen tai Zuiin Ripsivärin kanssa).

Kaksi kerrosta. Huomaa taivutukset :)

Tässä eivät ripset niin näy, mutta koska jotakuta kuitenkin kiinnostaa, niin luomilla on ruskeaa kajalia ja Zuiin Chestnut, joka on ehkä täydellisin sävy ikinä. Jos pitäisi valita yksi luomiväri koko loppuiäkseni (kamala ajatus), se olisi tämä :D


Yhtä näyttävää lopputulosta tällä ei saa, kuin käyttämälläni Zuii-Lavera-yhdistelmällä, mutta ei tarvitsekaan, koska en arkena jaksa putsata niin montaa kerrosta pois. Tämä on siis jokapäiväiseen käyttöön loistotuote :)

Toimii!

Mikä on sinun tämänhetkinen ykkösripsarisi? Ja käytätkö niitä koskaan yhdistelemällä, vai suositko mielummin ripsivärinpohjustajaa halutessasi näyttävämmän lopputuloksen?